PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Autogară nouă pentru 12.000 de persoane care circulă pe ruta Satu Mare – Oradea

Societatea orădeană de transport în comun a inaugurat, joi, a treia autogară din oraş. Noua autogară pentru mii de persoane care circulă pe ruta Satu Mare – Oradea, a costat peste 1 milion de lei.

Clădirea autogării din Oradea are o suprafaţă de 117 metri pătraţi şi oferă grupuri sanitare moderne, inclusiv o masă de înfăşat pentru mamele cu copii. Orarul de funcţionare este zilnic, de la ora 5 la ora 23. Cursele sunt afişate pe un ecran care oferă informaţii despre ora de plecare şi compania de transport. Doar acele firme care au contract cu OTL şi care vor plăti între 2,5 şi 4,5 lei pentru fiecare intrare pe peron vor putea folosi această autogară.

“Avem deja trei firme cu care am încheiat deja contracte de peron urmând ca pe toate relaţia Oradea – Marghita, Oradea – Valea lui Mihai, Oradea – Satu Mare, cei care opresc în această porţiune să aibă contract cu OTL“, a confirmat, pentru Digi 24, Viorel Pop, directorul OTL.

Noua autogară de pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Oradea este deschisă călătorilor începând de astăzi, vineri, 2 martie. Oradea este tranzitată zilnic de 70 de mii de persoane. 12 mii dintre ele călătoresc doar pe ruta Oradea – Satu Mare.

Sursa – digi24.ro