Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

FOTO. Autogară nouă pentru 12.000 de persoane care circulă pe ruta Satu Mare – Oradea

Societatea orădeană de transport în comun a inaugurat, joi, a treia autogară din oraş. Noua autogară pentru mii de persoane care circulă pe ruta Satu Mare – Oradea, a costat peste 1 milion de lei.

Clădirea autogării din Oradea are o suprafaţă de 117 metri pătraţi şi oferă grupuri sanitare moderne, inclusiv o masă de înfăşat pentru mamele cu copii. Orarul de funcţionare este zilnic, de la ora 5 la ora 23. Cursele sunt afişate pe un ecran care oferă informaţii despre ora de plecare şi compania de transport. Doar acele firme care au contract cu OTL şi care vor plăti între 2,5 şi 4,5 lei pentru fiecare intrare pe peron vor putea folosi această autogară.

“Avem deja trei firme cu care am încheiat deja contracte de peron urmând ca pe toate relaţia Oradea – Marghita, Oradea – Valea lui Mihai, Oradea – Satu Mare, cei care opresc în această porţiune să aibă contract cu OTL“, a confirmat, pentru Digi 24, Viorel Pop, directorul OTL.

Noua autogară de pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Oradea este deschisă călătorilor începând de astăzi, vineri, 2 martie. Oradea este tranzitată zilnic de 70 de mii de persoane. 12 mii dintre ele călătoresc doar pe ruta Oradea – Satu Mare.

Sursa – digi24.ro

4 comentarii

  1. Sajze Răspunde

    Mama masii de treaba. In Oradea de ce se poate si la noi de ce nu?!! Cladirea autogarii sta in paragina langa gara. De ce nu se poate pune la punct? Tui mama masii

    • Tarr Răspunde

      Auzi la tine. De ce? Pentru simplul fapt ca nu se vrea. Poate merge orișicine la orice ora din zi sau noapte sa vadă ca tot bulevardul ce duce spre gară, de la Electrolux si pana pe strada Crișan e bântuit de curve jegoase lafel ca si centrul vechi al orașului. Poliția TF atât ca le alunga din gara absolut jenanta, unde angajații, putini și ei, stau baricadați după gemulețele groase și minuscule, o simpla forma de autoapărare a zilelor noastre șubrede. Uneori stai și te intrebi unde sunt vremurile când Temian șeful poliției TF făcea totala ordine nu numai pe peron dar și împrejurul instituției. A fost un profesionist de temut dar sa și văzut diferența negativă odată cu trecerea lui in neființa.
      Când vorbim de gara sau autogara vorbim de oameni in tranzit de care multora nu le pasa. Priviți doar starea jalnica a celor mai multe mijloace de transport și imediat va duce gândul la mafia ce exista in centrele de inspecții periodice ale acestora. Multe autobuze, mai ales cele ce pleacă din zona spitalului vechi spre diferite sate uitate de lume, mai ca nu se prăbușesc goale. Este o imagine trista lafel ca și acei simpli scuipatori de coji de semințe ce-și duc traiul in zona gării și autogării. Atâta vreme cât cineva sus pus sau membrii familiei acestuia nu sunt afectați negativ de un subiect nu se va face nimic. Când ați văzut un primar sa apeleze la serviciile autogării ca sa nu mai vorbim de Halo trenuri. Priviți întreg orașul uitat de lume. E ca și cum am trai ceva vis teribil, un coșmar unic parca special fabricat pentru noi cei din acest oraș mizerabil.
      Însă sper un lucru și anume: știind ca v-om avea aceasta minunata fabrica de aluminiu la Medieș poate prin voința acelui Dumnezeu inexistent și barbar cu cei din zona sper ca ploaia de deșeuri de acolo sa învelească tot orașul, sa ajungem cu toții niște personaje luate din Vrăjitorul din OZ sau de ce nu ca niște caractere din Războiul Stelelor și toate acestea într-un peisaj fantasmagoric de iarna metalică așa cum numai la noi exista. O iarna unica care sa ne aducă ninsori abundente cu lanțuri, zăbrele și cătușe pentru ca odată ca niciodată sa se facă dreptate și pe aceste meleaguri părăsite de același Dumnezeu fad.

  2. pâr pâr Răspunde

    Aaaaa in Oradea s-a inaugurat!Vai credeam ca o sa trebuiasca sa renuntam la autogara europeana de sub pod!

  3. pastorita Răspunde

    Hmm,doar ce am citit mai devreme sondajul!!!..
    Acesti alesi care cu mana noastra le-am dat votul,ar trebui judecati pentru subminarea economiei,tradare,si folosul functiei in scopuri personale!!!!
    Toti,nu numai cei de acum!!!
    Dupa 1989,toti s-au gandit cum sa isi sporeasca averea,uitand de acest oras,candva frumos si productiv!!!
    Cine este de vina???
    Si noi pe langa ei!!!!!
    Care este economia orasului acum???
    Taxele,impozitele,amenzile,cu astea functioneaza ” orasul” lor,ca al nostru este doar cand suntem jegmaniti!
    O rusine de edili!!!
    Si ce treaba au ei cu autogara orasului,cand umbla numai cu avionul????
    Rusine!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.