PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Câinele care și-a mușcat stăpânii, liber pe stradă. FreeLife a intervenit

Câinele care și-a mușcat stăpânii, iar mai apoi s-a plimbat liber pe străzile din Satu Mare a fost găsit și preluat de reprezentanții Asociației FreeLife. Imediat după intervenția celor de la FreeLife, pe rețelele de socializare au început să circule fel și fel de ipoteze, cum că patrupedul nu ar fi atât de periculos precum s-a spus inițial.

,,Poveste cu final neașteptat. FreeLife a ajuns să rezolve situația”, se arată într-o postare pe Facebook, postare ce continuă astfel: ,,Iată câinele “superpericulos” care și-a mușcat stăpânul. A fost găsit pe stradă, cu lanțul de gât și preluat de FreeLife. N-a fost legat cum trebuie de cei care au intervenit? Stăpânul nu-l mai dorește și l-a lăsat să iasă din curte? Ia să vedem ce răspund cei care acuză asociația de prezența câinilor pe stradă!”

Postarea nu a rămas fără ecou, iar oamenii vin cu o ipoteză cel puțin interesantă. Aceștia spun că patrupedul nu ar fi deloc periculos: ,,Dacă nu a sărit la persoane necunoscute nu știu cum și-a atacat stăpânul…ceva e putred aici, un câine atacă doar când se simte amenințat sau e antrenat pentru a fi agresiv”, spune o sătmăreancă, completată de un alt internaut: ,,Se vede pe el cât de agresiv e, bietul.”

Reamintim că o familie din Satu Mare a fost atacată de propriul câine, o persoană a fost mușcată, oamenii s-au baricadat în casă şi au sunat la 112. Doar că nu a fost cine să prindă câinele. La faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă dar n-a putut intra, astfel că au fost chemați și jandarmii care au dat cu spray pentru a-l îndepărta pe câine.