Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTO. Câinele care și-a mușcat stăpânii, liber pe stradă. FreeLife a intervenit

Câinele care și-a mușcat stăpânii, iar mai apoi s-a plimbat liber pe străzile din Satu Mare a fost găsit și preluat de reprezentanții Asociației FreeLife. Imediat după intervenția celor de la FreeLife, pe rețelele de socializare au început să circule fel și fel de ipoteze, cum că patrupedul nu ar fi atât de periculos precum s-a spus inițial.

,,Poveste cu final neașteptat. FreeLife a ajuns să rezolve situația”, se arată într-o postare pe Facebook, postare ce continuă astfel: ,,Iată câinele “superpericulos” care și-a mușcat stăpânul. A fost găsit pe stradă, cu lanțul de gât și preluat de FreeLife. N-a fost legat cum trebuie de cei care au intervenit? Stăpânul nu-l mai dorește și l-a lăsat să iasă din curte? Ia să vedem ce răspund cei care acuză asociația de prezența câinilor pe stradă!”

Postarea nu a rămas fără ecou, iar oamenii vin cu o ipoteză cel puțin interesantă. Aceștia spun că patrupedul nu ar fi deloc periculos: ,,Dacă nu a sărit la persoane necunoscute nu știu cum și-a atacat stăpânul…ceva e putred aici, un câine atacă doar când se simte amenințat sau e antrenat pentru a fi agresiv”, spune o sătmăreancă, completată de un alt internaut: ,,Se vede pe el cât de agresiv e, bietul.”

Reamintim că o familie din Satu Mare a fost atacată de propriul câine, o persoană a fost mușcată, oamenii s-au baricadat în casă şi au sunat la 112. Doar că nu a fost cine să prindă câinele. La faţa locului a ajuns un echipaj de ambulanţă dar n-a putut intra, astfel că au fost chemați și jandarmii care au dat cu spray pentru a-l îndepărta pe câine.

 

 

10 comentarii

  1. Bahu Răspunde

    Asta este o înscenare , cu tot tamul , pentru ca MASKULIK și sleahta lui să aibă liber la UCIDEREA câinilor și să manjeasca fața Satmarului cu înființarea ecarisajului ! RUȘINE !

  2. Poj Ghiță Răspunde

    Atentie maxima !! Cainii incep sa se inmulteasca,astfel ca in curand va fi iar plin satmarul de hoinari, daca nu se rezolva treaba cu ecarisajul !!In C2 sunt haite de cate trei patru caini care cauta mancare peste tot !Majoritatea provin de la tiganii de sub stadionul unio sau de la cei de pe cerbului !!

  3. A Răspunde

    Multumesc Free Life, ca si de data asta rezolvati problema in locul celor alesi si platiti gras pentru asta. Si rusine citymanagerului, ca in afara de comisionul de la mixservice nu vede altceva in fata ochilor, si provoaca scandalul asta numai ca sa abata atentia de la devaratele probleme, cum ar fi megasantierul de pe pod care deja e plin de gropi

  4. Bahu Răspunde

    Bine zis ! Problemele Sătmarului sunt altele .

  5. carmen Răspunde

    In Micro 17 e plin de caini, pe dig la fel…iti este teama sa mai iesi afara..

  6. Bahu Răspunde

    @ Carmen , fa un apel la concetățenii tăi să nu-și abandoneze câinii , așa cum se procedează în Vest ! Și dacă le-ai arunca un pic de pâine ( în loc de a arunca la gunoi ) să vezi ce recunoscători ar fi . Câinii nu sunt răi , nu uita asta !

    • y Răspunde

      Știi bine că dacă arunci mâncare la câine vine după tine până la capătul lumii. Rezolvarea e sterilizare, sterilizare, sterilizare și amenzi uriașe, dar și aplicate celor care abandonează câinii. Chestia cu adăpostul și cu dat mâncare la o armată de cuțucuțu din banii publici și din donații nu rezolvă în fond problema. Sau poate asta este și intenția? Și da, sunt nepermiși de mulți câini pe dig, umblă de ani de zile în haită și atacă oamenii. Și nu-mi explica că nu e așa că și pe mine m-au atacat de mai multe ori, venea de la sute de m spre mine nu eu i-am provocat. Noroc că am acasă câine și știu ce trebuie făcut. Majoritatea nu. Astea cu ong-urile cuțucuțu sunt frecție la picior de lemn, și m-am exprimat finuț.

  7. Bahu Răspunde

    Mă întristează atât de tare tema asta încât nu mai sunt în stare să dau un răspuns decent . Am incercat , în toate felurile , să ating coarda sensibila a unora dintre noi dar nu știu dacă am reușit . În parte ai dreptate @ y!

  8. Petrut Răspunde

    Buna ziua. Numele meu este PETRUT, cainii nu sunt rai, ei ataca cand simt ca sunt atacati anticipeaza miscarile.Eu am gasit anul trecut un catel pe strada era amarat, flamand iar acum e faoarte bine, e catelusa am sterilizat-o.
    Cainii sunt cei mai buni prieteni ai omului daca nu-i bati, ei vor dragoste sufleteasca un acoperis cu putina caldura si mancare.Intrati pe facebook-ul meu si vedeti cum arata, PETRUT DECEBAL ma numesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.