PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Oficial! S-a semnat contractul de finanțare pentru podul de la Seini-Pomi

Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, a participat astăzi, marți, 20 martie, la Seini, la evenimentul dedicat semnării contractului de finanțare a podului rutier care va lega orașul Seini din județul Maramureș de satul Pomi din județul Satu Mare.

La eveniment au mai participat președintele Consiliului Județean Maramureș Gabriel Zetea, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare Ioan Rus, primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca și subprefectul județului Maramureș Cosma Alexandru.

Valoarea investiției este de 3,4 milioane de euro iar termenul de execuție este de 3 ani.

“Nu știu exact cât de important este acest pod pentru județul Maramureș și pentru orașul Seini dar știu cu siguranța ca pentru locuitorii comunelor Pomi, Crucișor, Bârsău, Valea Vinului și Culciu din județul Satu Mare azi este un moment istoric. Podul peste Someș va rezolva o problema economică extrem de importanta pentru oamenii din aceasta zona și anume le va permite sa își găsească mult mai ușor locuri de munca. De aceea, pe lângă felicitări, permiteți-mi sa va adresez sincere mulțumiri în numele acestora” a spus prefectul.