Ultima actualizare: ieri, 21:05
Locale

Oficial! S-a semnat contractul de finanțare pentru podul de la Seini-Pomi

Prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, a participat astăzi, marți, 20 martie, la Seini, la evenimentul dedicat semnării contractului de finanțare a podului rutier care va lega orașul Seini din județul Maramureș de satul Pomi din județul Satu Mare.

La eveniment au mai participat președintele Consiliului Județean Maramureș Gabriel Zetea, vicepreședintele Consiliului Județean Satu Mare Ioan Rus, primarul orașului Negrești Oaș, Aurelia Fedorca și subprefectul județului Maramureș Cosma Alexandru.

Valoarea investiției este de 3,4 milioane de euro iar termenul de execuție este de 3 ani.

“Nu știu exact cât de important este acest pod pentru județul Maramureș și pentru orașul Seini dar știu cu siguranța ca pentru locuitorii comunelor Pomi, Crucișor, Bârsău, Valea Vinului și Culciu din județul Satu Mare azi este un moment istoric. Podul peste Someș va rezolva o problema economică extrem de importanta pentru oamenii din aceasta zona și anume le va permite sa își găsească mult mai ușor locuri de munca. De aceea, pe lângă felicitări, permiteți-mi sa va adresez sincere mulțumiri în numele acestora” a spus prefectul.

6 comentarii

 1. Avu Răspunde

  Proiect comunist… Daca traia tov. era gata prin ’92.
  Daca il face doamna de la Seini merita pupata in frunte.
  Poate cand vom fi la pensie o sa circulam pe acolo..
  Centura Carei e lasata balta, centura SM nu are finantare. .. Constructorii de autostrazi intra in insolventa pt. ca nu se platesc lucrarile..
  La Ulmeni podul nu e gata de 3 ani..
  Sa vedem potenta doamnei de Seini, ca d3 hartii suntem satui.

 2. radu Răspunde

  Lasati felicitarile pentru cand e gata podul

 3. radu Răspunde

  Bucurie, poze, felicitari si strangeri de mana… degeaba ne bucura, se va construi cand vor fi banii. Daca la Moftin a trebuit 5 ani pana a fost gata un pod peste calea ferata, aici peste Somes va dura cam 10 ani constructia, si asta dupa ce vor veni banii.

 4. ciprian Răspunde

  La satu mare a aparut virusul ce provoaca proiecte peste proiecte…de poduri, centuri, mall-uri si alte sensuri giratorii, fara finalizare

 5. Alex Răspunde

  Referitor la acest pod. O observatie trebuie facuta: peste Somes avem foarte putine poduri. Oricine poate vedea cu ochii lui cum masinile ne ocupa incet-incet spatiul din jur. Deschizand granitele, pe langa masinile de la noi din tara, au aparut si cele ale tarilor straine. Deja orasele judetului sunt sufocate de masini. Din pacate acelasi lucru se va intampla cu drumurile principale si atunci se va vedea cat de utile sunt podurile, pasajele sau alte constructii rutiere. Podurile au durata lunga de functionare si merita sa fie facute…dar sa fie facute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.