PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Câți bani a încasat Primăria Satu Mare de la comercianți, la Zilele Orașului

Cea de-a XXII-a ediție a Zilelor Orașului Satu Mare a adunat în centrul municipiului Satu Mare zeci de mii de sătmăreni, atât din municipiu, cât și din alte localități, fiind una dintre cele mai reușite ediții ale evenimentului!

71 de comercianți la Zilele Orașului Satu Mare

În acest an, la Zilele Orașului Satu Mare au fost prezenți 71 de comercianți, fiind autorizate 87 de puncte de comercializare, cu activități dintre cele mai diverse:

Astfel, în urma activității desfășurate, Primăria Municipiului Satu Mare a încasat aproape 152 de mii de lei de la comercianții care și-au desfășurat activitatea în cele 3 zile de sărbătoare.

”Doresc să mulțumesc tuturor celor care au participant la cea de-a XXII-a ediție a Zilelor Orașului Satu Mare. De asemenea, le mulțumesc oficialităților din orașele înfrățite Reszow (Polonia), Nyíregyháza (Ungaria) și Beregovo (Ucraina). Au fost multe momente frumoase în cele trei zile de sărbătoare, multe prestații artistice spectaculoase care au fost apreciate de zeci de mii de sătmăreni. De altfel, prezența unui număr atât de mare de spectatori a fost cel mai bun feedback pe care l-am primit. În aceste trei zile, orașul a devenit un punct de atracție și pentru sătmărenii veniți din alte localități ale județului, pentru locuitorii județelor învecinate, dar și pentru turiștii din Ungaria. Sper ca pe viitor să putem realiza împreună şi alte evenimente de înaltă ţinută care să ajute la promovarea municipiului Satu Mare, un oraș pe care am demonstrat cu toții că îl iubim și de care ne mândrim!, a declarat primarul Kereskényi Gábor.