Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Câți bani a încasat Primăria Satu Mare de la comercianți, la Zilele Orașului

Cea de-a XXII-a ediție a Zilelor Orașului Satu Mare a adunat în centrul municipiului Satu Mare zeci de mii de sătmăreni, atât din municipiu, cât și din alte localități, fiind una dintre cele mai reușite ediții ale evenimentului!

71 de comercianți la Zilele Orașului Satu Mare

În acest an, la Zilele Orașului Satu Mare au fost prezenți 71 de comercianți, fiind autorizate 87 de puncte de comercializare, cu activități dintre cele mai diverse:

  • 65 de puncte alimentație publică ( inclusiv înghețată, kurtos kolacs, plăcinte, gogoși, fresh-uri, cafea, băuturi alcoolice)
  • 12 puncte cu activitate de agrmenet ( echipamente gonflabile, carturi, airsoft, pictură pe față)
  • 5 ONG-uri
  • 1 stand desen grafic
  • 1 stand demonstrații cu cărțile de joc

Astfel, în urma activității desfășurate, Primăria Municipiului Satu Mare a încasat aproape 152 de mii de lei de la comercianții care și-au desfășurat activitatea în cele 3 zile de sărbătoare.

”Doresc să mulțumesc tuturor celor care au participant la cea de-a XXII-a ediție a Zilelor Orașului Satu Mare. De asemenea, le mulțumesc oficialităților din orașele înfrățite Reszow (Polonia), Nyíregyháza (Ungaria) și Beregovo (Ucraina). Au fost multe momente frumoase în cele trei zile de sărbătoare, multe prestații artistice spectaculoase care au fost apreciate de zeci de mii de sătmăreni. De altfel, prezența unui număr atât de mare de spectatori a fost cel mai bun feedback pe care l-am primit. În aceste trei zile, orașul a devenit un punct de atracție și pentru sătmărenii veniți din alte localități ale județului, pentru locuitorii județelor învecinate, dar și pentru turiștii din Ungaria. Sper ca pe viitor să putem realiza împreună şi alte evenimente de înaltă ţinută care să ajute la promovarea municipiului Satu Mare, un oraș pe care am demonstrat cu toții că îl iubim și de care ne mândrim!, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

12 comentarii

  1. Stela Răspunde

    la ce preturi au avut comerciantii la mancare, ar trebui sa fii prost sa cumperi de la ei , chiar daca te lafain in bani. un kg de cartofi de la 1 leu a ajuns 30-70 lei prajit. nu va suparati dar este prea mult. si primaria tolereaza aceste practici.

  2. matroz Răspunde

    Deci aproape 152.ooo lei!Bun .Ne mai spune neica portal ca ar fi fost cam 80 de fraieri platitori!Deci am inchiriat pentru 1900 de lei/comerciant spatii de la Casa de moda pana la Palatul administrativ?Hai tu Gabor…
    Stand mai in lateralul scenei doi-nu unde era drapelul ungariei la Edda,il vedeam pe marele organizator Gigi cum platea artistii !De toata jena!Semnau contractul atunci,pe capota ,ora 21.00…si li se strecura un plic in buzunar…Jenant,parca ii platea pe furis!!!Sau chiar asa o fi fost???Gigi,Gigi,ajunge funia la par…Din plic Petca P.dadea cate o suta dansatorilor…De ras…Asta-i legea pe care o pomenea herr Primar..?

  3. Erika Răspunde

    Rusine cum se semnau contractele, am vaz si eu, si banii se numarau si se dadeau pe sub mîna, rusine Gaborko cu asa organizare. Ps: Vineri si Sîmbata era pustiu prin oras, mai învata baetas, sau iarasi te bazezi pe voturile tiganilor?

  4. y Răspunde

    Deci să înțeleg că Zutphen și Wolfenbuttel iar nu au venit ???

    • matroz Răspunde

      @y:ce treaba aveau?Au fost ungurii !Si a plans cineva?Totul e cu cine ne INFRATIM!Parca asa se numeste plimbarea suportata de institutiile publice cand cei mai alesi de duc la plimbare!

      • y Răspunde

        @matroz, eu doar am remarcat că iar nu au venit. Celor două orașe le putem mulțumi multe și aici nu mă refer doar la ajutorul de la inundații. Probabil s-au săturat până la refuz de ”cultura” ce emană din acest eveniment.

    • Dada Răspunde

      Nu au venit pentru ca Coica a distrus relatiile de infratire: a desfinntat Caminul de Argint care se facea impreuna cu Zutphen iar in orasul Wolfenbuttel s-a imbatat si s-a facut de tot rasul 🙁

      • y Răspunde

        @Dada, nu se făcut el de râs. A fost doar el însuși. Adică un mare zero barat. Un țăran cu diplomă.

  5. Hunter Răspunde

    Cea mai buna editie a Zilelor Orasului. Felicitari primarului si echipei pentru organizare. Dle matroz cu memorie scurta: in vremea febletei tale, Cojak a fost am fost plini de tigani din oltenia (str. Cuza Voda, bd. IC Bratianu) deci ciocu mic

    • Norick Răspunde

      Na bine , dar ei au primit chitanta si factura , iar contractele au fost semnate in biroul edilului… :-))))

  6. Rodica Răspunde

    Ce repere ai cand spui ca a fost cea mai buna editie ? In ce privinta ? Am mari dubii despre asta ! Nici pe departe nu a fost cea mai buna editie ! E o parere , ca de altfel , toate celelalte !

  7. unu Răspunde

    hai s afacem in clasamnet care a fost cel mai bun ZI an al judetului SATU MARE?? eu zic anul trecut era mai reusit deci 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.