PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accidentul de la Ciuperceni, provocat de o şoferiţă beată. De fapt, au fost trei răniţi

Accidentul de la Ciuperceni a fost provocat de o şoferiţă de 25 de ani aflară sub influenţa alcoolului. Reprezentanţii Poliţiei Satu Mare au declarat pentru PortalSM că aceasta a avut o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool în aerul expirat.

Aflată la volanului unei maşini de teren, aceasta a lovit un alt autoturism, condus de o femeie de 50 de ani, şi pe urmă a fost proiectată frontal în microbuzul de transport persoane condus de un bărbat de 66 de ani.

În urma impactului şoferul microbuzului a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l extrage din autovehicul.

În total, la spital au fost transportate nouă persoane, dar în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că trei dintre ele sunt rănite. Şoferul microbuzului a fost grav rănit, o femeie din microbuz a fost uşor rănită iar o altă femeie din autoturismul condus de şoferiţa de 25 de ani a fost şi ea uşor rănită.

 Doua dintre aceste victime au necesitat internare în cadrul unor secţii ale SJU Satu Mare.
– un barbat, 66 de ani, cu policontuzii la nivelul craniului, toracelui, abdomenului, membrelor inferioare, cu fractură deschisă la nivelul femurului şi oaselor gambei stângi – internat în cadrul secţiei Ortopedie.
– Femeie, 26 de ani, policontuzii toraco abdominale, ale membrelor superioare şi inferioare, TCCA – internată în cadrul secţiei Chirurgie.
 Ambele victime sunt conştiente, stabilizate, orientate temporo spatial.