Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Accidentul de la Ciuperceni, provocat de o şoferiţă beată. De fapt, au fost trei răniţi

Accidentul de la Ciuperceni a fost provocat de o şoferiţă de 25 de ani aflară sub influenţa alcoolului. Reprezentanţii Poliţiei Satu Mare au declarat pentru PortalSM că aceasta a avut o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool în aerul expirat.

Aflată la volanului unei maşini de teren, aceasta a lovit un alt autoturism, condus de o femeie de 50 de ani, şi pe urmă a fost proiectată frontal în microbuzul de transport persoane condus de un bărbat de 66 de ani.

În urma impactului şoferul microbuzului a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l extrage din autovehicul.

În total, la spital au fost transportate nouă persoane, dar în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că trei dintre ele sunt rănite. Şoferul microbuzului a fost grav rănit, o femeie din microbuz a fost uşor rănită iar o altă femeie din autoturismul condus de şoferiţa de 25 de ani a fost şi ea uşor rănită.

 Doua dintre aceste victime au necesitat internare în cadrul unor secţii ale SJU Satu Mare.
– un barbat, 66 de ani, cu policontuzii la nivelul craniului, toracelui, abdomenului, membrelor inferioare, cu fractură deschisă la nivelul femurului şi oaselor gambei stângi – internat în cadrul secţiei Ortopedie.
– Femeie, 26 de ani, policontuzii toraco abdominale, ale membrelor superioare şi inferioare, TCCA – internată în cadrul secţiei Chirurgie.
 Ambele victime sunt conştiente, stabilizate, orientate temporo spatial.

4 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Beata de ea!

  2. Gogu din Punjab Răspunde

    Daca in ”aerul expirat” a fost 0,66 in sange este dublu !!Deci…beata crita !!25 de ani??!!Masina ”de teren”,poate fata de ”boss”,dar asta nu inseamna ca nu poate raspunde pentru prostiile pe care le face !!

  3. Alex Răspunde

    Daca e fata de boss atunci “Justitia independenta” isi va spune cuvantul si va garantez ca va scapa…”basma curata”. Vezi alte cazuri.

  4. Alex Răspunde

    Sincer, nu stiu cum scapa de pedeapsa, probabil se motiveaza ca nu trebuia masurata alcoolemia in aerul expirat ci in cel inspirat, ca e vina celorlalti ca se aflau in calea ei, ca e vina lor ca au masini mai putin puternice, ca e vina lor ca nu au proptele unde trebuie. Totul e o chestiune de cum dosarul “rezist”a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.