PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

COD ROŞU. Se anunţă protest de amploare, astăzi, la Satu Mare

Se anunţă protest de amploare, astăzi, la Satu Mare. Intitulat Cod rosu de OUG – SATU MARE, evenimentul anunțat pe facebook va începe la ora 18,00 în Pasajul Corneliu Coposu.

Mesajul protestatarilor:

Parlamentarii PSD satmareni nu au inteles nimic, si, alaturi de conducerea filialei si alaturi de multi alti parlamentari PSD, s-au incolonat fara pic de demnitate si coloana vertebrala in spatele intereselor ilegale si anti-democratice ale celui mai mare penal al tarii, dublul condamnat penal Liviu Dragnea.
Si pentru ca in Parlament opozitia si Presedintele le ataca la Curtea Constitutionala proiectele nocive indreptate impotriva justitiei, Dragnea va incerca o noua nucleara printr-o Ordonanta de Urgenta, pe care Parlamentul plecat in vacanta nu o va putea ataca la CCR. Somnul Avocatului Poporului, Ciorbea, e demult cumparat, asa ca nu avem de unde sa ne asteptam la apararea statului de drept decat din partea cetatenilor liberi si determinati sa isi apere libertatea, justitia independenta si statul de drept!
IN TOATA TARA NE FACEM VOCILE AUZITE, cerand demisia multiplului condamnat penal Liviu Dragnea din fruntea Parlamentului Romaniei si a Guvernului Dancila, care s-a facut pres in fata lui ca sa ii fie unealta impotriva statului roman.