Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

COD ROŞU. Se anunţă protest de amploare, astăzi, la Satu Mare

Se anunţă protest de amploare, astăzi, la Satu Mare. Intitulat Cod rosu de OUG – SATU MARE, evenimentul anunțat pe facebook va începe la ora 18,00 în Pasajul Corneliu Coposu.

Mesajul protestatarilor:

Parlamentarii PSD satmareni nu au inteles nimic, si, alaturi de conducerea filialei si alaturi de multi alti parlamentari PSD, s-au incolonat fara pic de demnitate si coloana vertebrala in spatele intereselor ilegale si anti-democratice ale celui mai mare penal al tarii, dublul condamnat penal Liviu Dragnea.
Si pentru ca in Parlament opozitia si Presedintele le ataca la Curtea Constitutionala proiectele nocive indreptate impotriva justitiei, Dragnea va incerca o noua nucleara printr-o Ordonanta de Urgenta, pe care Parlamentul plecat in vacanta nu o va putea ataca la CCR. Somnul Avocatului Poporului, Ciorbea, e demult cumparat, asa ca nu avem de unde sa ne asteptam la apararea statului de drept decat din partea cetatenilor liberi si determinati sa isi apere libertatea, justitia independenta si statul de drept!
IN TOATA TARA NE FACEM VOCILE AUZITE, cerand demisia multiplului condamnat penal Liviu Dragnea din fruntea Parlamentului Romaniei si a Guvernului Dancila, care s-a facut pres in fata lui ca sa ii fie unealta impotriva statului roman.

16 comentarii

  1. Zece Răspunde

    La munca ,cu voi prostatari de serviciu!!!

    • NoJohny Răspunde

      Puscariasule,marș…

    • Nelu Răspunde

      Da da de amploare un dintaros nebun,un actor scizo ,un bătăuș și 3 curve de amploare —-marș la muncă ca mâine e Luni sau Soroș plătește ?

  2. Zece Răspunde

    Pușcăriașa e mata!fraiere securist!

  3. dr storm Răspunde

    dragnea in sus si dragnea in jos, de isarescu care creste robor si dobanzile nu iese nimeni sa protesteze? de tot rahatu e pnl deja! deschidetiva ochii protestatarilor ! oricum guvernu ramane .

    • Cocean Răspunde

      Ies eu mai fraierilor am avut o revelație exact ca la U.P.U dar de data asta am luat doză dublă de Carbamazepina si putin Holiperidol să nu mai aud voci și să văd șoriceii. Am invitat-o si pe doamna Macovei și pe doamna Stela Cadar să mă susțină. Vă așteptăm in piață. SLUGILOR .

  4. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Ies băsiștii din nou!
    Ei se fac că nu văd cum legile “perfecte” ale lui lui Macovei au permis lui Udrea și Mazăre să ne salute din străinătate!
    Oare Constituția României o mai fi valabilă și în cazul “rezistenților”? Citiți, vă rog, aici:
    “Articolul 20
    (…)
    (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.”
    Sursa: http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=2#t2c2s0sba30

  5. Coica Răspunde

    Nu mai munceste nimeni. Toata ziua cu dna si kovesi si johaniss.
    Proteste de kkt
    Emisiuni cu manelisti si manechine .
    Despre munca nimic
    Oricum nu mai voteaza nimeni pnl

  6. matroz Răspunde

    Vin puhoaiele/ies gunoaiele!

    • gunoi Răspunde

      Legile pe justiţie trebuie să fie în consens naţional.Iar dacă Udrea şi Bica te salută din CR e pentru faptul că s-a ajuns la trimiterea lor în judecată.E adevărat că PSD nu a agreat asemenea legi aspre pentru corupţie.Ei sunt pt. oameni,pt. popor bla-bla-bla….Că mă faci gunoi e pentru că atâta poţi sau poate eşti un ,,beneficiar” a legilor contestate.

  7. Covrig Gelu Răspunde

    Cine va fi organizator,acelasi pseudoactor vandut pe 10 arginti ?E adevarat ca se traieste nashpa din actorie,dar sa te prostituezi e si mai nashpa !

  8. Zece Răspunde

    Nu e vb de asta..dar deja sunt penibili cu protestele lor de kkt!de ce nu protestează nimeni ca motorina e 5,81?!ca si in Germania!

  9. Cristofor Răspunde

    Chiar, pentru ROBOR nu protestează nimeni, mai stă moșu să ne frigă ?

    • y Răspunde

      Pentru asta ar trebui să aibă cunoștințe minime de economie, nu din aia de tip schimb valutar. Și pe mine mă îngrozește ce va fi peste câteva luni când se vor vedea efectele minunatei guvernări habarniste, de tip Che Guevarra. Dar chiar, Isărescu e dat cu superglue? E de când guvernator național? Multe tâmpenii a mai făcut și el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.