PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Primăria a deschis Ghișeul Unic. Modern și civilizat

Serviciile Primăriei Satu Mare s-au mutat în ultimul etaj al magazinului Someşul. Deschiderea oficială a noului Ghișeu Unic a avut loc în această dimineață, miercuri, 13 iunie, în prezența primarului Kereskenyi Gabor.

Serviciile subordonate Primăriei care se regăsesc de astăzi la magazinul Someșul sunt următoarele: Serviciul Public de Evidenţă a Persoanelor, Serviciul de Stare Civilă, Direcţia de Impozite şi Taxe Locale – impunere auto şi casierie, Administraţia Domeniului Public – serviciul parcări.

“Am reuşit să facem un pas foarte important în ceea ce priveşte debirocratizarea serviciilor, să nu îi purtăm pe oameni pe drumuri. Am reuşit să creăm condiţii mult mai bune şi mai comode, nu numai pentru angajaţi, ştiţi foarte bine în ce condiţii au funcţionat Serviciul de Stare Civilă, mai ales Evidenţa Populaţiei de pe str. Petofi, în spaţii improprii, dar mai ales pentru cetăţenii municipiului. De astăzi au posibilitatea să vină şi să îşi rezolve treburile în condiţii de secolul XXI”, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

De asemenea, în incinta noului spațiu există și un loc special amenajat pentru copii.

Noul spațiu are peste 600 de metri pătrați și  a fost acordat în folosință gratuită pentru următorii 10 ani.