PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. Drum Inserv surprinde din nou. A început mai repede reabilitarea podului

Cu toate că city managerul Maskulik Csaba a anunțat că lucrările la podul Decebal vor începe în 20 iunie, firma executantă a scos utilajele încă de astăzi și a început treaba. Pista de coborâre de la cimitir este ocupată de utilaje, circulația autoturismelor fiind astfel redirecționată.

Firma Drum Inserv a început deja reabilitarea podului Decebal, trecând astfel peste cele spuse de reprezentanții municipiului. Cele trei benzi de la coborârea de pe podul Decebal, spre Burdea, au intrat în reabilitare, asfaltul fiind deja frezat pe anumite porțiuni.

Reamintim de asemenea că city managerul municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba, a declarat că firma care execută lucrările de refacere a podului Decebal va fi amendată cu 10.000 de lei pe zi pentru gropile de pe pod. Astfel, firma are obligația ca până miercuri, 20 iunie, să astupe toate gropile ori fisurile care există pe podul Decebal, în caz contrar fiind taxată aspru. Poate fi și acesta un motiv pentru care cei de la Drum Inserv au început mai devreme lucrările.

Termenul de finalizare a lucrărilor este 31 iulie.