PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. PSD-iştii sătmăreni la protestul de la Bucureşti

Mai multe autocare pline cu PSD-işti sătmăreni au mers la Bucureşti pentru mitingul împotriva “abuzurilor” din justiţie, organizat sâmbătă seara. Potrivit organizatorilor, din judeţul Satu Mare au mers circa 1.300 de persoane pentru a-l susţine pe Liviu Dragnea.

PSD-iştii sătmăreni s-au fotografiat atât în autocare cât şi în Piaţa Victoriei sau cu importanţi lideri social democraţi, inclusiv cu Liviu Dragnea.

”Statul paralel trăieşte şi pe picior mare, are cheltuieli uriaşe, toţi hrănim această maşinărie uriaşă cu care se înfrâng destine. Am plătit sute de milioane de euro pe interceptări. E mult prea mult. Nu mai putem accepta, cei care au făcut abuzuri trebuie să răspundă, să plătească din buzunarul lor, nu din buzunarul nostru. De ce vor să saboteze democraţia? Au două motive: guvernarea noastră are succes. Merge atât de bine încât au crescut şi veniturile securiştilor. reşedintele Iohannis păstoreşte acest sistem acum. Fără statul paralel, el nu ar fi câştigat procesul pe care toţi ceilalţi primari l-au pierdut. Cu statul paralel în spate, Iohannis îndrăzneşte să ameninţe guvernul, să nesocotească CCR. Am hotărât să ieşim şi noi şi dacă nu vor înţelege că regimul lor s-a sfârşit, vom veni din nou şi vom veni mai mulţi şi nu vom mai pleca pentru că suntem hotărâţi să mergem până la capăt. Românii s-au trezit din somnul cel de moarte în care-l adânciră barbarii de tirani. Aşa să ne ajute Dumnezeu. Victorie!”, a arătat președintele PSD.