Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTOGALERIE. PSD-iştii sătmăreni la protestul de la Bucureşti

Mai multe autocare pline cu PSD-işti sătmăreni au mers la Bucureşti pentru mitingul împotriva “abuzurilor” din justiţie, organizat sâmbătă seara. Potrivit organizatorilor, din judeţul Satu Mare au mers circa 1.300 de persoane pentru a-l susţine pe Liviu Dragnea.

PSD-iştii sătmăreni s-au fotografiat atât în autocare cât şi în Piaţa Victoriei sau cu importanţi lideri social democraţi, inclusiv cu Liviu Dragnea.

”Statul paralel trăieşte şi pe picior mare, are cheltuieli uriaşe, toţi hrănim această maşinărie uriaşă cu care se înfrâng destine. Am plătit sute de milioane de euro pe interceptări. E mult prea mult. Nu mai putem accepta, cei care au făcut abuzuri trebuie să răspundă, să plătească din buzunarul lor, nu din buzunarul nostru. De ce vor să saboteze democraţia? Au două motive: guvernarea noastră are succes. Merge atât de bine încât au crescut şi veniturile securiştilor. reşedintele Iohannis păstoreşte acest sistem acum. Fără statul paralel, el nu ar fi câştigat procesul pe care toţi ceilalţi primari l-au pierdut. Cu statul paralel în spate, Iohannis îndrăzneşte să ameninţe guvernul, să nesocotească CCR. Am hotărât să ieşim şi noi şi dacă nu vor înţelege că regimul lor s-a sfârşit, vom veni din nou şi vom veni mai mulţi şi nu vom mai pleca pentru că suntem hotărâţi să mergem până la capăt. Românii s-au trezit din somnul cel de moarte în care-l adânciră barbarii de tirani. Aşa să ne ajute Dumnezeu. Victorie!”, a arătat președintele PSD.

27 comentarii

  1. Sătmărean Răspunde

    Inconștiența naște monștri!

  2. observator Răspunde

    A fi la putere, a avea toate pârghiile la dispoziție și să organizezi un miting denotă iresponsabilitate, slăbiciune și ipocrizie!

  3. Ion Sătmărean Răspunde

    Acestor indivizi le le pasă de viitorul țării, ci doar de interesul lor de moment.

  4. y Răspunde

    S-a dus jumate mandat, avem deja 3 guverne ”una” și ”una” cu specialiști aleși pe sprânceană după cum vrea boss-ul. Și uite că n-au făcut mai nimic din ce au promis. Bravo! Săpați groapa pentru viitorul țării dar voi nu vă dați seama că vouă vă merge bine.

  5. Tineriada Răspunde

    A fost frumos fara postaci pe PortalSM, din pacate acestia au revenit… dar sa vedem si cu un filmulet cu toti intelectualii: https://www.facebook.com/borntoexplore/videos/1696329953754236/.

    • Corect Răspunde

      Bravo, cuvintele sunt de prisos. Cel mai tare e faza când zice , Știți de ce ne-am îmbrăcat în alb?, Păi normal fiind noapte și toți negri trebuiau să se vadă. Ce susținători au, vai de țara asta. Dar ar trebui să ne fie o lecție și data viitoare să ieșim la vot.

  6. Alex Răspunde

    Avem nevoie de Justitie, dar de una corecta si impartiala. Avem nevoie de procurori, judecatori, avocati si alte categorii de personal, dar de aceia care-si fac meseria competent, la timp si cu devotament. S-a ajuns aici pentru ca au avut de suferit politicienii, carentele sistemului au fost mai demult suferind cetateanul de rand. Deocamdata s-a punctat in plan politic, problema e daca se vor schimba lucrurile rele cu altele mai bune, sincer sa fiu, eu sunt cam sceptic. Serviciile ar avea si ele destula treaba, nu sa ne spioneze pe noi, asa sa nu-i mai auzim pe unii straini ca ne pot cuceri in 30 de minute.

    • Tineriada Răspunde

      Hahaha… inseamna ca toata Uniunea Europeana ar avea nevoie de justitie “ca lumea”, fiindca procentajul de achitari din Romania se incadreaza exact in media UE!

  7. ciprian Răspunde

    Astia sunt profitorii politicii antinaționale a PSD, transformati in ostateci electorali…au nevoie de o rezervatie speciala pentru ei.

  8. vatra Răspunde

    avem lista si pozele turnatorilor puteti sa le admirati candva la coada vacii din hrip cici

  9. cârcotaş Răspunde

    Horaţius Dumbravă,fost preşedinte al CSM,spunea la Pro TV că se simte presiunea în justiţie a statului paralel.El a definit statul paralel ca fiind o asociere între oameni cu bani şi multe probleme penale care încearcă înfrângerea sistemului judiciar defavorabil lor.

  10. Sandor Răspunde

    Macar sau intors acasa cu faina si uleiul ? :)))))))))

  11. Bya Răspunde

    Inculpatul Govor a ramas la Bucuresti alaturi de condamnatul Dragnea?

  12. MARIN Răspunde

    Circ….fiasco total…fete intunecoase si apatice…in final Dragnea si acoliti lui se uitau cu telefoanele aprinse
    dupa ciori.Habar nu aveau ca ciorile dorm noaptea ca orice fiinta inteligenta.Apropo :Am auzit din surse din interiorul puterii ca metingul se repeta pe 31 iunie Dady fiind nemultumit.

  13. moscraciun Răspunde

    poze cu slugi

  14. Alexandru Miron Răspunde

    Miting la Bucuresti ? Pentru ce ? Sa va apărați Hoții de la PSD+alde ? Nu ca cei de la UDMR,PNL, p**a me’, etc, sunt mai buni. Tara de corupți, bugetari nesimțiți ( vezi salariile bugetarilor- versus salariile celor ce lucrează in economia reala !) pensionari cu pensii speciale, dascali de cacat ( ma refer la cei ce au de câștigat de pe urma politicului ), hoți bolșevici ( de la stânga la dreapta eșichierului politi) , plec definitiv din România cotropită !

  15. Alex Răspunde

    Noi nu avem nevoie de dezbinare. Cine face acest lucru este cel mai mare tradator de tara. Am ales presedintele, parlamentarii, avem Guvern, avem magistrati, toti bine platiti si cu multe privilegii sociale, ar fi bine ca acestia sa ne scuteasca de iesitul in strada, de deranj impotriva altor cetateni, de probleme false care nu ne aduc decat pierderi si insatisfactii. Cine nu este capabil sa-si indeplineasca menirea lui sa se dea la o parte fiindca sunt altii, cei multi, care au nevoie de deciziile lor. Un popor este ca un organism, nu suporta mai multe centre de comanda, adica nu suporta nebunia si face colaps.

  16. Bogu Răspunde

    La comanda coruptului, subordonatii raspund. Acest miting mai creste procentul tinerilor care pleaca sau cred ca nu vor avea un viitor in Romania.

  17. Garuboz Răspunde

    Telectuali nu gluma!

    • y Răspunde

      Ce vrei? Gagicile s-au dus frumos gătite, fardate și în ie, și-au pus tricolorul pe piept, au văzut-o pe Simona cum câștigă Roland Garros-ul, și-au tras selfie cu ministrul-oaie, l-au pupat pe big bossul de Deliorman. Excursie ca pe timpul lui Ceașcă la Expo București. Orgasmic!

  18. figaro Răspunde

    Stiti ce e interesant… asa zisii intelectuali #rezist, care comenteaza pe aici, pe facebook, sau oricune altundeva nu stiu decat sa injure si sa jugneasca membrii PSD care au participat la un miting. Va dati seama de ironia situatiei, mai ales ca PSD-istii nu va injura, nu va jignesc si va lasa sa protestati pe unde vreti voi. Jenant comportament intelectual… vai de noi!

  19. Nu il dau Răspunde

    Sa mai aud o baba ca imi ridica fiica de pe scaun in autobus. aici au stat cu orele in picioare,

  20. trilu' lilu' Răspunde

    S-au intors inapoi sau au ramas acolo…..

    • matroz Răspunde

      @trililu:n-ai inteles!In mintea ta sau intors inainte!Chiar s-au inchis toate scolile in judet?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.