PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. Tentative de furt cu repetiție în Satu Mare. Hoțul care încearcă să dea lovitura cu orice preț

Hoțul care a eșuat în tentativa sa de a fura dintr-un local din Centrul Nou al Sătmarului, a mai încercat să dea lovitura, tot în zona centrală a orașului, și anume într-un magazin alimentar. Informația ne-a fost furnizată de reprezentanții magazinului, care încearcă să tragă astfel un puternic semnal de alarmă.

,,Buna ziua, același hot de ieri, întai si-a încercat norocul la noi după care s-a dus la vecini, dar ghinionul la urmărit și acolo…incredibil ce vremuri trăim’‘, a declarat, pentru Portal SM, reprezentantul magazinului.
Reamintim că tot ieri, același hoț, în plină zi, a avut curaj sa patrunda în incinta localului Exotic Rendez-vous din Centrul Nou, pentru a fura câtiva bani.
,,Uite ca nu i-a iesit pasenta ca a fost surprins de o domnisoara curajoasa, care în loc sa se protejeze a reusit sa recupereze banii, iar domnul a plecat tot cu buzunarele goale si se va alege cu un dosar penal pentru 0 lei. 

Politistii au fost foarte promti, în numai 5 min au fost prezenti si au luat masuri foarte rapide. Se pare ca hotilor din ziua de azi nu le mai e frica de nimic! Daca cineva îl recunoaste va rog sa ma sunati la numarul de tel. 0748 641 842”, au spus reprezentanții localului.