Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

FOTOGALERIE. Tentative de furt cu repetiție în Satu Mare. Hoțul care încearcă să dea lovitura cu orice preț

Hoțul care a eșuat în tentativa sa de a fura dintr-un local din Centrul Nou al Sătmarului, a mai încercat să dea lovitura, tot în zona centrală a orașului, și anume într-un magazin alimentar. Informația ne-a fost furnizată de reprezentanții magazinului, care încearcă să tragă astfel un puternic semnal de alarmă.

,,Buna ziua, același hot de ieri, întai si-a încercat norocul la noi după care s-a dus la vecini, dar ghinionul la urmărit și acolo…incredibil ce vremuri trăim’‘, a declarat, pentru Portal SM, reprezentantul magazinului.
Reamintim că tot ieri, același hoț, în plină zi, a avut curaj sa patrunda în incinta localului Exotic Rendez-vous din Centrul Nou, pentru a fura câtiva bani.
,,Uite ca nu i-a iesit pasenta ca a fost surprins de o domnisoara curajoasa, care în loc sa se protejeze a reusit sa recupereze banii, iar domnul a plecat tot cu buzunarele goale si se va alege cu un dosar penal pentru 0 lei. 

Politistii au fost foarte promti, în numai 5 min au fost prezenti si au luat masuri foarte rapide. Se pare ca hotilor din ziua de azi nu le mai e frica de nimic! Daca cineva îl recunoaste va rog sa ma sunati la numarul de tel. 0748 641 842”, au spus reprezentanții localului.

Un comentariu

  1. Gogu din Punjab Răspunde

    Oameni rai,nu-l lasa sa-si ia examenul pentru a intra in randul hotilor cu diploma !!Asta va ajunge hot de duzina,dintre aia care o luna sunt liberi dupa care iar un an la zdup !!Nu va ajunge niciodata in randul ”clasicilor” !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.