PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LIVE&FOTO. Protest puternic la Satu Mare

Actualizare, ora 20.00: Protestul a ajuns, din nou, în Pasajul Corneliu Coposu. Oamenii cântă Imnul golanilor și scandează diferite mesaje sugestive tematicii protestului.

Actualizare, ora 19.45: Cei peste 200 de protestatari au ajuns în fața sediului ALDE, unde scandează diverse mesaje sugestive, la adresa coaliției ALDE-PSD. Se cântă, din nou, Imnul golanilor.

Actualizare, ora 19.35: Protestatarii se află în fața sediului UDMR, unde cântă Imnul golanilor.

Numărul protestatarilor, în municipiul Satu Mare, a ajuns la peste 200. 

Actualizare, ora 19.30: Protestul a ajuns la Palatul de Justiție din municipiul Satu Mare. Protestatarii cântă Imnul golanilor, unii ținându-se de mâini, alții fluturând tricolorul României.

Mii de oameni protestează în mai multe orașe din țară, la această oră.

Actualizare, ora 19.00: Cei peste 100 de protestatari, de toate vârstele, au ajuns la sediul PSD, unde cântă împreună Imnul golanilor.

Actualizare, ora 18.30: Protestatarii se îndreaptă către sediul PSD, strigând: ”PSD, ciuma roșie!”, ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, ”Afară, afară cu PSD din țară!”

Protestul intitulat Cod roșu de OUG – SATU MARE se desfășoară în aceste momente la Satu Mare, fiind unul de amploare. Peste 100 de oameni s-au adunat în Pasajul Corneliu Coposu pentru a-și face nemulțumirile auzite.

Mesajul protestatarilor este următorul:

Parlamentarii PSD satmareni nu au inteles nimic, si, alaturi de conducerea filialei si alaturi de multi alti parlamentari PSD, s-au incolonat fara pic de demnitate si coloana vertebrala in spatele intereselor ilegale si anti-democratice ale celui mai mare penal al tarii, dublul condamnat penal Liviu Dragnea.

Si pentru ca in Parlament opozitia si Presedintele le ataca la Curtea Constitutionala proiectele nocive indreptate impotriva justitiei, Dragnea va incerca o noua nucleara printr-o Ordonanta de Urgenta, pe care Parlamentul plecat in vacanta nu o va putea ataca la CCR. Somnul Avocatului Poporului, Ciorbea, e demult cumparat, asa ca nu avem de unde sa ne asteptam la apararea statului de drept decat din partea cetatenilor liberi si determinati sa isi apere libertatea, justitia independenta si statul de drept!

IN TOATA TARA NE FACEM VOCILE AUZITE, cerand demisia multiplului condamnat penal Liviu Dragnea din fruntea Parlamentului Romaniei si a Guvernului Dancila, care s-a facut pres in fata lui ca sa ii fie unealta impotriva statului roman.