Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

LIVE&FOTO. Protest puternic la Satu Mare

Actualizare, ora 20.00: Protestul a ajuns, din nou, în Pasajul Corneliu Coposu. Oamenii cântă Imnul golanilor și scandează diferite mesaje sugestive tematicii protestului.

Actualizare, ora 19.45: Cei peste 200 de protestatari au ajuns în fața sediului ALDE, unde scandează diverse mesaje sugestive, la adresa coaliției ALDE-PSD. Se cântă, din nou, Imnul golanilor.

Actualizare, ora 19.35: Protestatarii se află în fața sediului UDMR, unde cântă Imnul golanilor.

Numărul protestatarilor, în municipiul Satu Mare, a ajuns la peste 200. 

Actualizare, ora 19.30: Protestul a ajuns la Palatul de Justiție din municipiul Satu Mare. Protestatarii cântă Imnul golanilor, unii ținându-se de mâini, alții fluturând tricolorul României.

Mii de oameni protestează în mai multe orașe din țară, la această oră.

Actualizare, ora 19.00: Cei peste 100 de protestatari, de toate vârstele, au ajuns la sediul PSD, unde cântă împreună Imnul golanilor.

Actualizare, ora 18.30: Protestatarii se îndreaptă către sediul PSD, strigând: ”PSD, ciuma roșie!”, ”Ieșiți din casă, dacă vă pasă!”, ”Afară, afară cu PSD din țară!”

Protestul intitulat Cod roșu de OUG – SATU MARE se desfășoară în aceste momente la Satu Mare, fiind unul de amploare. Peste 100 de oameni s-au adunat în Pasajul Corneliu Coposu pentru a-și face nemulțumirile auzite.

Mesajul protestatarilor este următorul:

Parlamentarii PSD satmareni nu au inteles nimic, si, alaturi de conducerea filialei si alaturi de multi alti parlamentari PSD, s-au incolonat fara pic de demnitate si coloana vertebrala in spatele intereselor ilegale si anti-democratice ale celui mai mare penal al tarii, dublul condamnat penal Liviu Dragnea.

Si pentru ca in Parlament opozitia si Presedintele le ataca la Curtea Constitutionala proiectele nocive indreptate impotriva justitiei, Dragnea va incerca o noua nucleara printr-o Ordonanta de Urgenta, pe care Parlamentul plecat in vacanta nu o va putea ataca la CCR. Somnul Avocatului Poporului, Ciorbea, e demult cumparat, asa ca nu avem de unde sa ne asteptam la apararea statului de drept decat din partea cetatenilor liberi si determinati sa isi apere libertatea, justitia independenta si statul de drept!

IN TOATA TARA NE FACEM VOCILE AUZITE, cerand demisia multiplului condamnat penal Liviu Dragnea din fruntea Parlamentului Romaniei si a Guvernului Dancila, care s-a facut pres in fata lui ca sa ii fie unealta impotriva statului roman.

25 comentarii

  1. aaaaaa Răspunde

    da undei luzeru nr1 ala cu tricou alb cu sigla psd…….

  2. Nino-nino Răspunde

    Daaaa ma! Mega protest! Vreo 50-60 de looseri, care nu au alta treaba, eventual spera la un post caldut, in caz de ceva, altii care-si plang posturile, gen veterinarul Zeicu jr., care suspina dupa functia de sef de cancelarie a prefectului, pe vremea cand al pupa in cur pe Bud, asa ca intre neamuri! Pe urma, niste babe care si-au scos bicicletele si consortii de la naftalina, sa se mai aeriseasca,altele la brat cu prietenul Alzheimer, de nici nu stiu pe ce lume sunt! Cateva expirate care-si forteaza varsta dandu-se mari gagici has tag-iste si revolutionare,si cam atat! Restul pana la 100, plictisitii de Duminica, iesiti la plimbare, carora oricum le este indifferent pe unde se plimba si casca gura! Has tag penibil!

    • has tag-ist Răspunde

      Atacuri mărşave la persoană altceva nu ştii.Vorba aia;,,Oamenii inteligenţi discută despre idei,mediocrii despre lucruri şi proştii despre oameni”.

    • Tudor Răspunde

      Stai cam prost cu aprecierile si cu bunul-simt!

  3. Tineriada Răspunde

    Postacii lui Fedorca si ai Ioanei Bran lucreaza mai nou si in weekend!

    • Nino-nino Răspunde

      Da’ tu, mititelule? Esti responsabil cu raspunsurile? Nici tu nu ai primit liber de la has tag-isti, pe azi?

      • Tineriada Răspunde

        Noi dam mooooooie complicilor de INFRACTORI CONDAMNATI.

        • Lola Răspunde

          Cam cu atata ramai, razboinic al tastaturii! Aia isi fac treaba, tu ramai un frustrat, puscat, asta fiind singura ta posibilitate de a da “mooooie” !

          • Tineriada

            Gresit, va este FRICA si TEAMA de MUIA pe care o primiti de la noi. Iar ei nu “isi fac treaba”, ci transforma Romania intr-o tara BANANIERA si ne vor scoate din Uniunea Europeana prin niste legi care vor scapa toti coruptii care au prejudiciat statul cu zeci si sute de milioane de euro de puscarie. Dar cel mai important acum pentru “tatucul” Dragnea e sa scape el insusi de condamnare si sa isi dea legile cu dedicatie, astfel incat sa se aplice legea favorabila, iar dosarul sau sa fie clasat.

    • satmarean Răspunde

      Festivalul Vinului!!

  4. Nicu Răspunde

    Vai de mama voastră eu am numărat 30 dar cu caini si babe besinoase sunt 65 de ratați. Dintarosu si actoru poate se f..t in kuc si mai scot o petiție .

  5. Lucre Răspunde

    Și eu veau la proteste,moșu meu și-a blocat limba in gaura cheii ,nici Viagra nu i-o mai școală.

  6. satmarean Răspunde

    Felicitari celor prezenti la miting! Rusine PSD!

  7. Nicu Răspunde

    O atitudine frumoasa a celor ce cred in justitie! Bravo!

  8. Doru Răspunde

    Felicitari satmarenilor ce au dat dovada de civism!

  9. sorin oros Răspunde

    Nicule, după nume ar trebui să fii bărbat. Pentru a stabili cum mă fut eu în cur cu unul sau altul ar trebui să vorbim personal, faţă în faţă, aşa ar spune bărbaţii. Ce zici? Bem un ceai şi vorbim… Că aşa, după un nume aiurea şi eu pot să spun că te fut şi pe tine în cur, şi chiar şi pe mămica ta. Dar eu spun ceea ce am de spus… oral, adică în faţa omului cu care port un dialog. Găseşte o modalitate de a ne întâlni, să vorbim.

  10. Bogu Răspunde

    Multi satmareni nu sunt deacord cu guvernarea PSD dar protesteaza in liniste in casa….Acum evident ca sunt si “curve” carcotase ca si-n orice sat. De aici si numele Satu Mare.

  11. figaro Răspunde

    Cum e sa fii din PNL si sa mergi la protest, si acolo protestatarii sa strige printre altele ALDE si PNL aceeasi mizerie? :)))) vai ce jalnici sunt pnl-istii satmareni… :)))))

  12. Sătmărean Răspunde

    Locul celor nemulțumiți de sprijinul acordat de PSD pentru condamnatul penal cu executare, Liviu Dragnea, e la proteste! Nu se cuvine ca în fruntea statului să avem penali! Nu e normal ca legile penale să fie modificate în interesul infractorilor! Mulțumiri celor ce au dovedit că le pasă de viitorul țării, ieșind la proteste!

  13. Teo Răspunde

    Maaare miting!?! Sunteti penibili! Miting a fost cel de acum 7 ani cand s-au adunat peste jumatate de milion de oameni satui de penalii democrati! Satui de Base, Udrea, Blaga, Boc si lista e lunga! Vorbiti de penali? Ati uitat cam repejor cine v-a dat-o la buci de v-au sarit hemoroizii si v-ati blestemat zilele de foame, neam de retardati! vorbiti de stat de drept? Unde? Intr-o tara in care Base a numit toti procurorii? Cacatul asta chior a transformat Romania intr-un stat politienesc in care DNA-ul este o arma politica si nimic mai mult. Vorbiti de penali si de justitie? Pai ce cauta Boc, Blaga , Base si toata gasca in libertate? Tipati toti de-ampulea fara sa stiti de ce! Nu vreti protectie sociala? Asta e durerea mare ca patronii trebuie sa va creasca salariile? Natie de oligofreni! Pai stati atunci capra si luati-o la buci ca va meritati soarta! Luati-l pe Ciolos, pe Isarescu, pe Kovesi, Iohanis, Danilet si pe toti ceilalti nemernici si aruncati-va-n Dambovita cu ei cu tot! Avem un Parlament majoritar VOTAT democratic!!! Si vine pielea pulii minoritara sa urle “jos penalii” , boilor, penalii sunt printre voi, cu voi, acolo in strada si la Cotroceni! Aia de va instiga sa iesiti in strada! In ce tara din lume un presedinte instiga populatia la revolta??? Unde suntem mai!? In Burkina Faso?? Incredibil cata ineptie! N-or fi PSD-istii virgine, dar auto-intitulatii astia democrati, pnl-isti, usr-isti…. faceti si o curva sa se simta complexata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.