PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Atenție, șoferi! Poliția și RAR-ul continuă raziile în Satu Mare. Amenzi de mii de lei

????????????????????????????????????

Șase certificate de înmatriculare ridicate și 15 sancțiuni contravenționale aplicate, este bilanțul acțiunii organizate ieri de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Ardud împreună cu specialiști ai R.A.R. Satu Mare. 

Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Orașului Ardud au desfășurat o acțiune pe linie rutieră împreună cu specialiști R.A.R. Satu Mare pe DN 19 A, în localitatea Mădăras având ca scop identificarea conducătorilor auto care conduc autovehicule cu defecțiuni tehnice.

În urma controalelor efectuate în trafic, polițiștii au verificate peste 20 de autovehicule ocazie cu care au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5220 de lei, pentru neregulile constatate.

De asemenea au fost ridicate 6 certificate de înmatriculare, din care 2 pentru noxe peste limita legală admisă, 2 certificate de înmatriculare pentru anvelope uzate peste limita admisă montate pe autoturism, un certificat de înmatriculare pentru anvelope de alte dimensiuni și un certificat de înmatriculare pentru defecțiuni majore la sistemului de iluminare al autoturismului.

Sursa – IPJ Satu Mare