Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Atenție, șoferi! Poliția și RAR-ul continuă raziile în Satu Mare. Amenzi de mii de lei

Șase certificate de înmatriculare ridicate și 15 sancțiuni contravenționale aplicate, este bilanțul acțiunii organizate ieri de către polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Ardud împreună cu specialiști ai R.A.R. Satu Mare. 

Polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Orașului Ardud au desfășurat o acțiune pe linie rutieră împreună cu specialiști R.A.R. Satu Mare pe DN 19 A, în localitatea Mădăras având ca scop identificarea conducătorilor auto care conduc autovehicule cu defecțiuni tehnice.

În urma controalelor efectuate în trafic, polițiștii au verificate peste 20 de autovehicule ocazie cu care au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5220 de lei, pentru neregulile constatate.

De asemenea au fost ridicate 6 certificate de înmatriculare, din care 2 pentru noxe peste limita legală admisă, 2 certificate de înmatriculare pentru anvelope uzate peste limita admisă montate pe autoturism, un certificat de înmatriculare pentru anvelope de alte dimensiuni și un certificat de înmatriculare pentru defecțiuni majore la sistemului de iluminare al autoturismului.

Sursa – IPJ Satu Mare

12 comentarii

  1. Ardudeanca Răspunde

    Ar trebui vetificate și microbuzele d-lui Mocanu care fac traseul Ardud-Satu Mare și retur. Acestea circula mult peste locuri admise, câteodată se sta ca sardelele în cutie, dacă se întâmplă un accident nimeni nu e de vina, circula cu viteza, șoferi fără nici un pic de respect pentru oamenii în vârstă. M-aș mira dacă totul ar fi în regula cu acelea microbuze…

    • Ardudeanca Răspunde

      Sigur ies, numai într-adevăr sunt anunțați, și nu li se întâmplă nimic. Agenții nici nu au curajul sa se uita la ei. Singurii sunt pe traseu, fac ce vor.

  2. Driver Răspunde

    Va rog frumos ca masinile cu volan pe dreapta cele inmatriculate pe romania…Certificat de inmatriculare anulat pe loc. Niste pericole publice in trafic.
    Numai un BOU poate sa umbla cu asaceva.

  3. dr storm Răspunde

    microbuzele lui mocanu nu ies cand e raru-l pe pozitie, sunt anuntati din timp!

  4. dr storm Răspunde

    Driver esti cumva tractorist? sau invidios pe cei care stiu sa conduca pe dreapta?

    • Unu' aka #tractorist Răspunde

      Dacă trebuie să fii tractorist să ai o problemă cu mașinile cu volan pe dreapta, atunci je suis #tractorist!
      Puține respectă cu adevărat normele din românia, majoritatea au fost înmatriculate cu pile! Cine mi-a spus, un ITP-ist, bineînțeles că nu vrea să rămână fără obiectul muncii, așa că tace!

  5. Driver Răspunde

    Nu sunt tractorist. Boule de storm dr.
    Vezi ce fac imbecilii astia ptr o economie de cateva sute sau mii de euro. Omoara oameni nevinovati cu gunoaiele lor cu volan pe dreapta.
    …iar pe tine No comment.
    Daca tu asa consideri ca e normal sa se circule regulat adica la ordinea zilei cu epave cu volan drpt…sa fie..urmatorul sa fii tu sau cineva din familia ta pe care il nenoroceste un asmenea idiot…cu nr de SM si volan drpt.

  6. dr storm Răspunde

    mai Driver , chiar esti un gunoi prost, te invit la psihiatrie la un consult, din cate accidente sunt cele mai multe sunt cu masini cu volan pe stanga( statistici oficiale) iar de masini cu volan pe dreapta,am vazut doar masini bune nu gunoaie, iar de experiente neplacute cu masini cu volan pe stanga iti urez sa ai parte tu si familia ta! bine inteles daca ai familie, la cat de idiot esti ma gandesc cine si-a pus viata in mainile tale? la o simpla analiza a ta vad ca esti extrem de violent si invidios verbal ! in rest persoanele de genul tau sunt doar :assholle!

    • Unu' Răspunde

      După care statisticei te iei, cele făcute de către niște oameni de știință din UK? Altfel nu se explică aberațiile din cuvintele tale!

      • Tot EL Răspunde

        Nu inteleg de ce va legati unu de altu si mai ales de familii!
        Partea proasta e ca majoritatea accidentelor sunt din cauza “pruncilor bogatasi” care primesc bolide de la parinti si vor sa demonstreze prostia omeneasca si mereu le iese!
        Iar RAR-ul ar trebui sa verifice in timpul in care se caf ITP la diferite statii unde se accepta mici atentii si ii doare in cot ca poate dupa ce iese de dupa coltu strazii cu masina puscata poate nenorocii 2-3 oameni…

        • Unu' Răspunde

          Păi, cu alte cuvinte, asta am spus și eu! Nu m-am legat de nimeni și mai ales nu mă leg de familie.

  7. Florin Răspunde

    Ma intreb unde era R.A.R.-UL cand toata lumea se plimba cu dacii, oltcit si trabanturi. Sigur aveau mașinile astea un sistem de frânare excelent. Ce sa mai zic de direcție sau de nivelul de noxe. Accidentele se produc pentru ca unii șoferi sunt inconștienti. Nu au nici o legatura cu starea tehnică a mașinii. Iar cu vrajeala asta ca România este groapa de gunoi a Europei sa ma scutească. Oamenii nu isi cumpara masini noi pt ca nu isi permit. La fel cum nici MAPN-UL nu isi permite avioane noi si cumpara second.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.