PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. A cerut sos alb, dar a primit făină. Pățania unei sătmărence

O sătmăreancă a avut parte de o pățanie amuzantă, după ce a comandat de mâncare la o simigerie din oraș. A cerut sos în plus, însă a primit…făină.

Femeia și-a comandat o felie de pizza și a mai cerut o cutie de sos alb în plus. Zis și făcut, doar că vânzătoarea a confundat produsele și i-a oferit făină albă, ambalată într-o cutie în care de regulă se ține sosul alb.

Sătmăreanca s-a întors la simigerie, iar totul s-a rezolvat foarte repede. Vânzătoarea și-a cerut scuze și i-a oferit acesteia sosul dorit. ,,Doamna și-a cerut scuze și a schimbat făina cu un sos. Deși i-am zis că nu mai am nevoie, nu m-a lăsat să plec fără cutia cu sos”, a declarat sătmăreanca, pentru Portal SM.

De menționat că vânzatoarea s-a comportat admirabil, și-a recunoscut imediat greșeala și a remediat-o foarte repede.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la redactia@portalsm.ro sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.