Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

FOTO. A cerut sos alb, dar a primit făină. Pățania unei sătmărence

O sătmăreancă a avut parte de o pățanie amuzantă, după ce a comandat de mâncare la o simigerie din oraș. A cerut sos în plus, însă a primit…făină.

Femeia și-a comandat o felie de pizza și a mai cerut o cutie de sos alb în plus. Zis și făcut, doar că vânzătoarea a confundat produsele și i-a oferit făină albă, ambalată într-o cutie în care de regulă se ține sosul alb.

Sătmăreanca s-a întors la simigerie, iar totul s-a rezolvat foarte repede. Vânzătoarea și-a cerut scuze și i-a oferit acesteia sosul dorit. ,,Doamna și-a cerut scuze și a schimbat făina cu un sos. Deși i-am zis că nu mai am nevoie, nu m-a lăsat să plec fără cutia cu sos”, a declarat sătmăreanca, pentru Portal SM.

De menționat că vânzatoarea s-a comportat admirabil, și-a recunoscut imediat greșeala și a remediat-o foarte repede.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

2 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Povestea este hazlie insa eu as rade si mai mult daca as fi fost lamurit de ce sa pui faina acolo?

  2. Carmen Răspunde

    Era pregatit “de dus acasa”…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.