PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. A evitat un câine și a intrat în stâlp. Șoferul: ,,Stăpânul câinelui să îmi plătească pagubele”

Șoferul care în după-amiaza zilei de ieri, marți, 7 august, a intrat într-un stâlp de electricitate a încercat, de fapt, să evite un câine. Acum încearcă să dea de stăpânul patrupedului pentru a-i cere socoteală. Accidentul a avut loc pe drumul Odoreului din municipiul Satu Mare.

Bărbatul a declarat pentru Portal SM că totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă: ,,Mergeam liniștit, îmi vedeam de treabă, și dintr-o dată mi-a sărit un câine în față. L-am evitat, am urcat pe bordură, iar apoi am intrat direct în stâlp. Nicidecum nu am pierdut controlul volanului. Totul s-a întâmplat din cauza câinelui, nu am vrut să îl lovesc”.

Acesta mai spune că încearcă să îl găsească pe stăpânul câinelui pentru a-i cere socoteală, dar și bani pentru a-și repara mașina: ,,Încerc să dau de stăpânul câinelui. Este vorba de un câine mare, un ciobănesc, nu e posibil să se plimbe în voie pe stradă. Eu sunt medic veterinar, să știți, și știu despre ce vorbesc. Bineînțeles, va trebui să îmi plătească paguba”.