Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

FOTO. A evitat un câine și a intrat în stâlp. Șoferul: ,,Stăpânul câinelui să îmi plătească pagubele”

Șoferul care în după-amiaza zilei de ieri, marți, 7 august, a intrat într-un stâlp de electricitate a încercat, de fapt, să evite un câine. Acum încearcă să dea de stăpânul patrupedului pentru a-i cere socoteală. Accidentul a avut loc pe drumul Odoreului din municipiul Satu Mare.

Bărbatul a declarat pentru Portal SM că totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă: ,,Mergeam liniștit, îmi vedeam de treabă, și dintr-o dată mi-a sărit un câine în față. L-am evitat, am urcat pe bordură, iar apoi am intrat direct în stâlp. Nicidecum nu am pierdut controlul volanului. Totul s-a întâmplat din cauza câinelui, nu am vrut să îl lovesc”.

Acesta mai spune că încearcă să îl găsească pe stăpânul câinelui pentru a-i cere socoteală, dar și bani pentru a-și repara mașina: ,,Încerc să dau de stăpânul câinelui. Este vorba de un câine mare, un ciobănesc, nu e posibil să se plimbe în voie pe stradă. Eu sunt medic veterinar, să știți, și știu despre ce vorbesc. Bineînțeles, va trebui să îmi plătească paguba”.

 

30 comentarii

  1. Paletă Răspunde

    Daca citeai codul rutier stiai ca in astfel de momente nu ai voie sa schimbi directia ori sa bruschezi volanul, trebuia doar sa incetinesti si sa dai in caine. Pagubele erau mult mai mici. Esti un idiot.

  2. altu fara bmw Răspunde

    Prima lecție învățată la școala de șoferi a fost că e mai ieftin un câine decât caroseria mașinii. Și nu trebuie bruscat volanul. Dar ce să faci dacă ai permis câștigat la loz în plic și nu știi să mergi decât înainte pe autobandă! Poate nici nu ai obiceiul acela ”prost„ sau de ”fraier”de a semnaliza schimbarea direcției de mers. Dar dacă a doborât ținta oricum a avut peste 50 la oră.

  3. Eu Răspunde

    Stapanul cainelui eventual va lua o amenda pt ca a lasat in libertate cainele….nicidecum sa iti plateasca paguba….corect punctat comentatorul de mai sus, trebuia sa incetinesti ca doar ai frane…sau nu?

    • altu fara bmw Răspunde

      Asta în caz că reușesc să prindă câinele și identifică proprietarul (m-aș mira). Câinele este deja deste mări și țări și probabil era unul comunitar (nu polițist ci câine), adică vagabond.

  4. Vali Răspunde

    idioti sunteti voi daca iti sare brusc in fata un obstacol,daca era un caine mare,din instinct tragi volanul,putea fi un copil care sa ti sara brusc in fata,nu faceti pe filozofii.

  5. Vali Răspunde

    Paleta sa ti dea Dumnezeu sa-ti sara brusc in fata un copil si sa vezi ce paleta o sa fi tu in inchisoare ca n ai tras de volan.

    • Paletă Răspunde

      Da pai atunci sper sa-mi sari tu in fată. Succes. Vezi ca umblu cu tonaj mare.

  6. electrica Răspunde

    am ajuns la locul accidentului,acul era oprit la 55km/h.sunt tufe pe partea cealalta,chiar vali putea fi un copil.altu fara bmw e retard de aia nu are bmw. stai linistit ca ai procedat bine. putea fi un copilas.

  7. electrica Răspunde

    Au fost trei martori care au fost de fata si care au dat declaratii ca a sarit brusc in fata masinii. soferul a declarat ca nu si a dat seama ce a sarit din tufe doar a vazut o silueta.totul s a petrecut intr o fractiune de secunda. Asa ca toti sunteti niste retardati mintali care va dati cu parerea fara sa stiti despre ce este vorba. Comentati sa va aflati in traba.

  8. altu fara bmw Răspunde

    @electrica, noroc cu tine! Ce ne-am face fără tine? Dacă ăla a rupt stâlpul cu 55 la oră cum spui tu aunci tu electricianule ar trebui să-ți faci sepuku. Din r*h*t îi stâlpul ăla? Și dacă chiar a mers cu 55 la oră era cam singurel, că se merge în veselie pe acolo.

    • Nha Răspunde

      Numai despre stalpi : acestia sunt calculati pentru sustinerea conductoarelor electrice nu pentru impact cu automobile ! Pentru amatori sunt TIR-uri sau ziduri destule , ori daca tot vor stalpi, sa incerce stalpii de lemn ( care nu se rup – garantat ) !

  9. Eu Răspunde

    Electrica….limbajul iti demonstreaza cultura….civilizat nu te poti exprima…vai vai de oameni ca tine!

  10. Eu Răspunde

    Oare daca erai tu in locul stalpului tot asa gandeai?!?

  11. Gyuri Răspunde

    În dreapta e gard deci câinele a sărit din stânga.Cred că l-o fi văzut dar a estimat că-l poate ocoli ca să nu încetinească.Estimare gresită,urme de frânare ?

  12. Norick Răspunde

    Ce masina? Logan???
    No comment… ? ? ?

  13. Pwlete Răspunde

    Eu cred ca povestea cu cainele este inventata ca sa nu se faca de ras ca s-a urcat pe bordura si l-a tras in stalp, ca daca esti paleta la volan ce sa faci, poate statea pe telefon….

  14. Pici Răspunde

    Reflexul stă în acționarea pedalei de frână. Din poze se vede clar ca el nu a frânat deloc.

  15. electrica Răspunde

    Chiar asta i am spus soferului daca erta de lemn nu se rupea.PENTRU PROSTII CARE NU STIU SA CITEASCA ERAU 3 MARTORI CARE AU VAZUT SI AU DAT DECLARATII LA PLOLITIE.

  16. electrica Răspunde

    altu fara bmw, N AI FOST ACOLO ITI BATE GURA FARA DINTI CA N AI BANI SA TI FACI,NU VA LEGATI DE OM CA NU AI FOST ACOLO ,TE PLICTISESTI UITA TE LA ALTE SITURI CA N AI NICIO TREABA CU CONDUSUL.PARIU IN CAT VREI CA ESTI UN PARLIT. IAR”EU’ alt plictisit de viata care n are de lucru. pariu tot un parlit flamand.

    • altu fara bmw Răspunde

      Da’ știu că e plictisești! Află de la mine că am permis din 91, vreo 200.000 km la activ și încă n-am reușit să dobor nici un stâlp, ba nici un pieton. Am la activ două tamponări pe pod când vreun deștept a intrat în mine la stop la Burdea că e greu să deosebești frâna de pedala de gaz și una când un curier ”profesionist ”mi-a tăiat calea și n-am putut evita cealaltă mașină. Și mai și conduc cu viteză dar nu în oraș. Eu tot susțin că dacă omul mergea regulamentar nu avea cum să rupă stâlpul. Sau tu ești cel în cauză și de aia ești așa vehement?

  17. Vali Răspunde

    Pwlete nu sti citi? au fost trei martori…

  18. Vali Răspunde

    Pwlete ai scris numai sa te bagi si tu in seama.

  19. electrica Răspunde

    nu a apucat sa franeze,trecea o masina din sens opus care a si oprit. si s-a trezit cu cainele in fata.nu a apucat sa franeze.totul s-a intamplat imtr-o fractiune de secunda asa ca nu mai comentati. cum a spus soferul daca era un copil?

  20. Vali Răspunde

    Paletă, n ai atata vacanta cata scoala are soferul ala,ca de aia esti si sofer si nu director.

  21. Vali Răspunde

    Paletă,adica analfabet. ca atata tea dus capul sa ajungi in viata.

  22. Vali Răspunde

    de aia ti ai dat si numele de paleta ca va credeti regii soselelor va injura toti cu permisul b si va da de fiecare data politia cand va opreste cate o paleta :)))))))))))))))))))))) ca o meritati cu diploma.

  23. Eu Răspunde

    “Electrica” e chiar destept…..ma mir cum de nu ai ajuns in ceva functie de conducere undeva…:-))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.