PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LIVE&FOTOGALERIE. Așa ar putea arăta noile autobuze hibrid din Satu Mare

Primarul Kereskenyi Gabor, alături de directorul Transurban, Bujor Ionuț Antonio și directorul Mercedes, Bogdan Aldea au prezentat cum ar putea arăta noile autobuze hibrid din municipiul Satu Mare.

Reamintim faptul că Primăria Satu Mare are în vedere dezvoltarea transportului public, prin achiziționarea unor autobuze hibrid. În primă fază, Primăria va achiziționa peste 10 autobuze hibride care vor circula pe străzile municipiului Satu Mare.

Proiectul se află momentan în faza de licitație, mâine fiind termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru cele 5 autobuze noi Euro 6 diesel. În ceea ce privește autobuzele hibrid, procedura pentru obținerea acestora va începe în curând, urmând să fie achiziționate din fonduri europene.

,,Anul acesta luăm 5 autobuze diesel și 6 nou-nouțe. Suntem în curs de licitație din bugetul local”, a declarat Kereskenyi, cu puțin timp în urmă.

Autobuzul prezentat astăzi nu va rămâne la Satu Mare, acesta fiind adus doar pentru a putea fi văzut de autorități și sătmăreni, fiind posibil ca de la anul să se circule cu ele pe șoselele din Satu Mare.