Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

LIVE&FOTOGALERIE. Așa ar putea arăta noile autobuze hibrid din Satu Mare

Primarul Kereskenyi Gabor, alături de directorul Transurban, Bujor Ionuț Antonio și directorul Mercedes, Bogdan Aldea au prezentat cum ar putea arăta noile autobuze hibrid din municipiul Satu Mare.

Reamintim faptul că Primăria Satu Mare are în vedere dezvoltarea transportului public, prin achiziționarea unor autobuze hibrid. În primă fază, Primăria va achiziționa peste 10 autobuze hibride care vor circula pe străzile municipiului Satu Mare.

Proiectul se află momentan în faza de licitație, mâine fiind termenul limită pentru depunerea ofertelor pentru cele 5 autobuze noi Euro 6 diesel. În ceea ce privește autobuzele hibrid, procedura pentru obținerea acestora va începe în curând, urmând să fie achiziționate din fonduri europene.

,,Anul acesta luăm 5 autobuze diesel și 6 nou-nouțe. Suntem în curs de licitație din bugetul local”, a declarat Kereskenyi, cu puțin timp în urmă.

Autobuzul prezentat astăzi nu va rămâne la Satu Mare, acesta fiind adus doar pentru a putea fi văzut de autorități și sătmăreni, fiind posibil ca de la anul să se circule cu ele pe șoselele din Satu Mare.

11 comentarii

  1. Florin Răspunde

    Ar fi bine sa se faca ceva si cu cei care circula fără bilet.

  2. Deejay 008 Răspunde

    Ar fi bine sa avem grija de ele… dupa cateva zile/saptamani vor fi vandalizate… pacat 🙁

  3. barba lui spuma laptelui Răspunde

    Da ce drac mai cauta purtatorul de mapa a lui Govor acest geniu pe numele sau Ionut Antonio la conducerea Transurban…serios stimati grofi..nu aveti nici un om de la voi pe care sa il puneti in aceasta functie…saracutul pare cam derutat la cate scoli de lipit afise are nu intelege nimic…vai steaua lui …astia ne conduc oameni buni…niste retardati cu 2 carti citite in toata viata…unde ai terminat scoala ma imbecilule la UNIO la seral..da la cati ani ai nu cred ca ai prins UNIO…te vad asa pe la un forestier..cacat cu barbitza ce ai salar de nabab…morti tai de lingau..

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      A fi un bun manager nu înseamnă să fi fost înainte un elev la liceu teoretic.
      Steve Jobs și Bill Gates nici măcar nu au absolvit facultatea.

      • Bravo Răspunde

        Tu compari o facultate in America cu un liceu din romania?

        • Cetățeanul turmentat Răspunde

          Dar Elena Udrea ce școli o fi absolvit de au pus-o cei de dreapta chiar ministru?
          Sunt directori de instituții publice în România care s-au ținut de scaun indiferent de regimul de la putere 9că s-au dat cu toți), ca să nu mai zic că unii nu au părăsit funcțiile de conducere decât prin pensionare (au fost cazuri chiar în orașul nostru).

  4. Adrian Cozma Răspunde

    Este tragic ca la 3 ani de la arestarea lui Mircea Govor oamenii lui inca sunt in functii in Primarie, Consiliul Judetean si Prefectura. Chiar si in Parlament.

  5. unu Răspunde

    pt barba lui ……………. auzi mai baiatule eu la forestier am terminat si am ajuns inginer dupa o facultate absolvita , nu trebuie sa ter,mini eminescu sau dna stanca – sa fi cineva in viata , noi nu am umblat cu bolide la scoala – deci as vrea sa iti cer scuze fata de toti elevii pe care i- ai jignit fost elevi ai liceului forestier din satu mare.

  6. m..e psd Răspunde

    Nu va e rusine ma slugi obediente ce sunteti..pai voi nu realizati ca va pus in functii sa faceti ce zice el…sa furati pentru el si neamul lui…va credeti mari directori si sefi..hartie igienica sunteti toti..mancatori de rahat..mucosul asta de Antonio unde a mai lucrat inainte..la PSD doar..polisat curul lui Govor..asta scrie in cartea de munca

  7. unu Răspunde

    PAI domnul antonio bujor nu stit voi ce functie avut va zic eu a fost a fost stegar in liga 4 si 5 , si acum e observator 🙂 , domnul director numai poate sa fie injurat 🙂

  8. Norick Răspunde

    Cum este ala : “5 autobuze diesel și 6 nou-nouțe” ?? Da’ alea nou-noute cu ce merg ?, Cu apa de ploaie ??
    Va pozati cu un autobuz , care noi satmarenii nu vom avea in veci. Eventual , cand pe Planeta toate autobuzele vor zbura…. :-))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.