PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Scandalul “stelelor” în Poliţie. Recenziile negative nu se mai opresc

Scandalul “stelelor” în Poliţie. Românii s-au dezlănţuit pe contul de facebook al Poliţiei Române după conferinţa în care oficiali au explicat de ce au ridicat plăcuţele de înmatriculare împotriva PSD-ului.

Recenziile cu 1 stea curg în fiecare minut, fiind deja peste 35.000 de astfel de note date Poliţiei. Cu toată străduinţa şefilor din Poliţie, nota generală a Poliţiei Române este de 1,2 din 5 stele.

Şi mai iritant a fost mesajul purtătorului de cuvânt de la Brigada Rutieră, care le-a transmis oamenilor să nu mai apeleze la Poliţie atunci când au o problemă.

“Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie.” – este mesajul care însoţeşte cele cinci stele pe care purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră le acordă paginii de Facebook a Poliţiei Române.

De cealaltă parte, unii poliţişti dezaprobă încercarea colegilor lor de a resuscita imaginea Poliţiei.

Marian Godină a făcut public un mesaj prin care agenţii ar fi sfătuiţi de la centru să acorde cinci stele paginii de Facebook a Poliţiei şi cataloghează mesajul ca fiind “penibil”.

La fel, fostul comisar de crimă organizată, Traian Berbeceanu critică demersul poliţiştilor şi le transmite pe pagina sa de socializare.

În momentul de față, Poliția Română are peste 33.000 de recenzii de 1 stea.