Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Scandalul “stelelor” în Poliţie. Recenziile negative nu se mai opresc

Scandalul “stelelor” în Poliţie. Românii s-au dezlănţuit pe contul de facebook al Poliţiei Române după conferinţa în care oficiali au explicat de ce au ridicat plăcuţele de înmatriculare împotriva PSD-ului.

Recenziile cu 1 stea curg în fiecare minut, fiind deja peste 35.000 de astfel de note date Poliţiei. Cu toată străduinţa şefilor din Poliţie, nota generală a Poliţiei Române este de 1,2 din 5 stele.

Şi mai iritant a fost mesajul purtătorului de cuvânt de la Brigada Rutieră, care le-a transmis oamenilor să nu mai apeleze la Poliţie atunci când au o problemă.

“Pentru toţi care jigniţi şi urâţi Poliţia Română, vă rog ca data viitoare când aveţi probleme să apelaţi la oricine altcineva, nu la poliţie. Când vă fură bunurile, când vă agresează pe stradă, la accidente rutiere, vă rog să apelaţi la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliţie.” – este mesajul care însoţeşte cele cinci stele pe care purtătorul de cuvânt de la Brigada Rutieră le acordă paginii de Facebook a Poliţiei Române.

De cealaltă parte, unii poliţişti dezaprobă încercarea colegilor lor de a resuscita imaginea Poliţiei.

Marian Godină a făcut public un mesaj prin care agenţii ar fi sfătuiţi de la centru să acorde cinci stele paginii de Facebook a Poliţiei şi cataloghează mesajul ca fiind “penibil”.

La fel, fostul comisar de crimă organizată, Traian Berbeceanu critică demersul poliţiştilor şi le transmite pe pagina sa de socializare.

În momentul de față, Poliția Română are peste 33.000 de recenzii de 1 stea.

 

12 comentarii

  1. starsky and hutch subtitrat Răspunde

    Ar fi prea lung sa facem un nr de înmatriculare Muie Poliția Romană.Dar asta nu ne oprește sa le uram din tot sufletul!

  2. Tineriada Răspunde

    #MUIEPSD

    #MUIEGARCEA

  3. Altu Răspunde

    Așa se crează noua securitate. Le dă beneficii să țină de ciolan și apoi îi folosește să ne închidă gura.Tipic comunism, și se mai supără dc le spui ciuma roșie. În curând dc vei spune ceva contra regimului vei fi luat pe sus și dus la secție. Ei vor să elibereze închisorile să le umple cu oponenții puterii,ei sunt dușmanii nu criminalii și hoții

  4. uaqpfu Răspunde

    pfuai mai cum poti sa zici asa ceva catre populatie militianule???????? si daca esti scuipat pe fata tu tot trebuie sa protejezi si sa servesti pentru asta e datoria ta!!!!!!!!! daca nu-ti convine sunt locuri la florisal

  5. Rodica Răspunde

    Sa-si culeaga stele …. de pe cer !

  6. Gogu Răspunde

    Oricum numa hainele is de ei..pe bune,auzi la ei sa apelam la altii daca avem probleme.unu se plimba la mine in cartier cu cutitu au venit 6 masini si tot nu i-au facut nimic..cu burdihanele lor pline de kkt..sunt zmei cu oamenii in varsta,da cu un infractor sunt patati la chiloti.

  7. y Răspunde

    Cel care spune ca să apelăm la alții în caz e nevoie am impresia că nu conștientizează că ei au depus un jurământ. Sau era de formă ? Aia ar mai urma ca și doctorii să facă nazuri! Și așa este praf sistemul sanitar. Sau ca pompierii să zicem nu sting incendiul că le-a fost lezat suflețelul lor. Astea sunt riscurile meseriei.

    • matroz Răspunde

      @y :ma miram sa nu ai o parere!

      • y Răspunde

        @matroz. Și atunci ce este? Dar nu te supăra ăla de la poliție ca organ al statului, al statului de drept, ce a avut în cap când a afirmat în public ce a afirmat. Dar și cretinul cu numărul aiurea din Suedia e clar că și-a căutat-o cu lumânarea. Vedeta sezonului! Cine știe ce face în străinătate pentru bani iar aici l-a mâncat undeva să se dea în spectacol.

        • matroz Răspunde

          @y:chestia aia cu asfaltul si caramizile din Dolomiti mi se parea mai verosimila!Asta cu politistul bataia de joc a tuturor chiar e tare…Tot inainte tovarasi !✌️

          • y

            @matroz, în țara asta trebuie să învățăm odată pentru totdeauna ca cetățeanul trebuie să respecte instituțiile și regulile de joc ale societății iar instituțiile să-și vadă de treaba lor. Inclusiv eu mai fac câteodată comentarii deplasate. Până când noi ne batem joc de noi și între noi, un fel de concurs de care este mai jmeker, până atunci nu vom ieși niciodată din bucla asta temporală și vom rămâne la un fel de statut de bantustan al oricărei entități care oricum și oriunde poate debarasa orice că noi înghitem. Ne pot trage în fața ochilor tot felul de momeli schengeniste și noi tot ne deplasăm după ele. Nu știu dacă mai ții minte de scandalul cu deșeurile foarte toxice depozitate ilegal în Delta Dunării imediat în 90. Venea din marea și sfânta UE. Pe cuvântul meu suntem ca și măgarul din povestea kazahă. N-a vrut să urnească din loc și atunci ce a făcut kazahul în poveste? A luat un băț lung de care a legat o mână zdravănă de fân și l-a legat pe spatele animalului fânul atârnându în fața nasului. Săracul măgar în veci nu-l ajungea.
            PS. Anul trecut ce scandal a fost cu colectarea selectivă, s-a introdus taxa aia ilegală de mediu (care nici acum n-am primit-o înapoi) și de amenința primarul și cu cei de la mediu că luăm bătaie pe poponeț dacă nu suntem cuminți. Ei, a trecut un an și pauză. Nimic, nada, semmi! Chestia pentru care s-a aplicat taxa suplimentară nu s-a anulat, doar s-a amânat 2 ani! Un an a trecut deja. La fel a fost/este și cu planta aia ambrosia. Cum că amendă în dreapta, amendă în stânga și acum pauză totală. Iar planta respectivă crește fain frumos în zona Soarelui peste tot unde de fapt n-a mai călcat Florisalul de 6 săptămâni. Apropo, chiar sunt curios la ce interval este prevăzut în contract cosirea ierbii pe domeniul public? Eu personal mă îndoiesc că la 6 săptămâni.

  8. Vasile vasile Răspunde

    Politia, la fel ca si celelalte institutii ale statului sunt conduse de persoane sustinute de partidele politice, functiile fiind ocupate prin concurs doar de ochii lumii, cand se stie de la bun inceput cine este favoritul. Din aceste motive acei oameni uita sa isi faca datoria, sa ceara subalternilior sa lucreze pt functia platita si nu sa inchida ochii la toate ilegalitatile conform principiului…nu ma leg la cap daca nu ma doare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.