PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Adrian Cozma, replică pentru primarul Kereskényi Gábor

Consilierul județean Adrian Cozma îi dă replica primarului Kereskenyi Gabor, după ce edilul-șef al Sătmarului l-a acuzat de faptul că dezinformează. Totul a pornit de la troița care a fost înlăturată din centrul municipiului. Atunci, Cozma a declarat că Primăria nu a făcut o mișcare bună, însă municipalitatea a ținut să-l contrazică într-un mod extrem de tăios.

Acum, Adrian Cozma vine cu o nouă replică, transmițându-i primarului că ,,Instituția Primăriei nu poate fi folosită ca platformă politică”.

,,Este inadmisibil modul de comunicare ales de primarul municipiului Satu Mare. Instituția Primăriei nu poate fi folosită ca platformă politică a primarului împotriva celorlalți cetățeni care nu agreează anumite acțiuni ale lui.

La sediul UDMR poate să declare orice, dar site-ul instituției nu e proprietatea lui, așa cum el crede. Mai mult, acolo se proliferează neadevăruri (ca să nu utilizez altă formulare) despre persoana mea și a altor cetățeni.

Nu vreau să polemizez pe nicio temă care ar genera vreun conflict sau care ar dezvolta un conflict. Spun ce cred întotdeauna fără a leza instituții sau persoane și voi spune în continuare. Sper ca primarul să revină la gânduri mai lucide și să acționeze pentru cetățeni și mai puțin să genereze conflicte care nu există”, a declarat Adrian Cozma.