Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Adrian Cozma, replică pentru primarul Kereskényi Gábor

Consilierul județean Adrian Cozma îi dă replica primarului Kereskenyi Gabor, după ce edilul-șef al Sătmarului l-a acuzat de faptul că dezinformează. Totul a pornit de la troița care a fost înlăturată din centrul municipiului. Atunci, Cozma a declarat că Primăria nu a făcut o mișcare bună, însă municipalitatea a ținut să-l contrazică într-un mod extrem de tăios.

Acum, Adrian Cozma vine cu o nouă replică, transmițându-i primarului că ,,Instituția Primăriei nu poate fi folosită ca platformă politică”.

,,Este inadmisibil modul de comunicare ales de primarul municipiului Satu Mare. Instituția Primăriei nu poate fi folosită ca platformă politică a primarului împotriva celorlalți cetățeni care nu agreează anumite acțiuni ale lui.

La sediul UDMR poate să declare orice, dar site-ul instituției nu e proprietatea lui, așa cum el crede. Mai mult, acolo se proliferează neadevăruri (ca să nu utilizez altă formulare) despre persoana mea și a altor cetățeni.

Nu vreau să polemizez pe nicio temă care ar genera vreun conflict sau care ar dezvolta un conflict. Spun ce cred întotdeauna fără a leza instituții sau persoane și voi spune în continuare. Sper ca primarul să revină la gânduri mai lucide și să acționeze pentru cetățeni și mai puțin să genereze conflicte care nu există”, a declarat Adrian Cozma.

6 comentarii

  1. Alin B Răspunde

    Adita ești pe altă lume un proiect concret făcut și implementat de tine .

  2. abc Răspunde

    Puneți măi un P mare de la publicitate la articol! Omul ăsta e imposibil, iar se bagă ca și șnurul de la chiloți în cur!

  3. y Răspunde

    Bun, am înțeles. Iar iese liberalul ăsta la interval. Dar care este replica? N-am înțeles nimic, mai bine tăcea.

  4. Bre Răspunde

    Asta iarasi a ratat ocazia sa taca… Dar la urma-urmei cine-i baiatul asta?

    • Cicio Răspunde

      Un nimeni în drum. Un fost traficant de ţigări, actualmente avocăţel 🙂 Dar, cert este, mare lucru încă nu a făcut pentru comunitate!

  5. cârcotaş Răspunde

    Vă mai amintiţi cum Coica a dat anunţ la ziar din partea primăriei că nu poate face McDonald’s la Burdea din cauza a 4 consilieri UDMR pe care i-a numit cu nume şi prenume.Mi s-a părut atunci o chestie golănească să condamni votul democratic al adversarului politic şi să-l supui oprobiului public.Nu ştiu ce a comunicat K. dar a avut de la cine învăţa.Poate Cozma are dreptate dar nu ştim în legătură cu ce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.