PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Contre în PNL Satu Mare! Troița a încins spiritele

Întreaga poveste a ridicării și mai apoi a reamplasării troiței în centrul municipiului Satu Mare a încins spiritele la vârful conducerii Partidului Național Liberal Satu Mare. Viceprimarul municipiului și președintele Organizației Județene Satu Mare a PNL i-a răspuns consilierului județean Adrian Cozma, după ce acesta din urmă a ținut în mai multe rânduri să-și exprime punctul de vedere în legătură cu problema troiței.

,,Troița a fost pusă in sfirsit la locul ei. As dori sa le transmit tuturor spiritelor înfierbântate și scriitorilor de pe Facebook ca au fost doar probleme tehnice , care privesc siguranța troiței și a cetățenilor , care au cauzat mică întârziere .

Doresc sa ma delimitez public de Adrian Cozma și sa ii recomand pe aceasta cale sa fie mai reținut, sau sa se abțină. El nu reprezintă poziția PNL in aceasta chestiune și nici in altele și din păcate pentru el se situează in afara poziției oficiale a PNL Satu Mare și nu face decit sa incite la dezbinare și dezinformează cetățenii.

In consecință orice poziție publica veți găsi a dl. Cozma sa știți ca este poziția proprie și nu ne reprezintă poziția PNL Satu Mare”, a declarat, pe pagina sa de Facebook, Adrian Albu.