Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Contre în PNL Satu Mare! Troița a încins spiritele

Întreaga poveste a ridicării și mai apoi a reamplasării troiței în centrul municipiului Satu Mare a încins spiritele la vârful conducerii Partidului Național Liberal Satu Mare. Viceprimarul municipiului și președintele Organizației Județene Satu Mare a PNL i-a răspuns consilierului județean Adrian Cozma, după ce acesta din urmă a ținut în mai multe rânduri să-și exprime punctul de vedere în legătură cu problema troiței.

,,Troița a fost pusă in sfirsit la locul ei. As dori sa le transmit tuturor spiritelor înfierbântate și scriitorilor de pe Facebook ca au fost doar probleme tehnice , care privesc siguranța troiței și a cetățenilor , care au cauzat mică întârziere .

Doresc sa ma delimitez public de Adrian Cozma și sa ii recomand pe aceasta cale sa fie mai reținut, sau sa se abțină. El nu reprezintă poziția PNL in aceasta chestiune și nici in altele și din păcate pentru el se situează in afara poziției oficiale a PNL Satu Mare și nu face decit sa incite la dezbinare și dezinformează cetățenii.

In consecință orice poziție publica veți găsi a dl. Cozma sa știți ca este poziția proprie și nu ne reprezintă poziția PNL Satu Mare”, a declarat, pe pagina sa de Facebook, Adrian Albu.

20 comentarii

  1. Cozmi Răspunde

    In sfârșit cineva il pune la punct pe acest puțoi. Acest copil-minune este de fapt un fost traficant de țigări băgat in barou prin banii tăticului. Având mama bozgoroaică (Ildiko), Cozmică vrea să-i fure startul colegilor de partid prin naționalisme (depășite) respectiv alte subiecte de 2 lei. Vai de capul nostru daca acest neica-nimeni e alternativa româneasca față de Kereskeni. Domnul Albu este un tip onest cu coloană care știe administrație, ar trebui să aibă mai multe luări de poziții

    • Alin B Răspunde

      Atât Cozma cât și Albu sunt niște ciurucuri care nu au făcut nimic pentru oraș. Doi oportuniști care au înlăturat oameni de valoare din jurul lor și au doar proști în jur.

  2. figaro Răspunde

    Toata lumea face circ, dar de fapt aceasta troita NU ARE AUTORIZATIE! Faceti treaba nu circ!!!!!!

  3. Albucu Răspunde

    Din fericire nici domu vice nu mai reprezinta de mult pnl. El isi vede de propriile lui interese si cum ramana pe functie, iar pt asta e instare sa pupe-n cur pe cine trebuie, incepand de la primar. Sper sa se trezeasca cei din pnl si sa il schimbe de acolo

  4. Dany Răspunde

    Care P.N.L o gloată de golani #Rezist cu Cioloș în frunte.

    • curios Răspunde

      Zi-mi un partid pe care nu l-ai califica drept gloată de golani(nepotrivit termen) ,de hoţi,de oportunişti,de fripturişti,de mediocri etc.,etc.

      • Rodica Răspunde

        Reformuleaza intrebarea daca vrei un raspuns , ca de la noi , din Romania , n-ai ce …..
        In ce priveste termenul de golani , cred ca-i nepotrivit , fiindca ai fost prea bland , nu ?

  5. Rodica Răspunde

    O intrebare adresata domnului Albu – pana ati avut voturile …scriitorilor de facebook , cum i-ati numit ? Nu cred ca i-ati complimentat in acest fel ! Asa ca , cel mai corect -pentru noi , scriitorii- ar fi sa va vedeti de invartelile cu UDMR-ul ( nu alea de la csardas) , sa va faceti… facutele , ca nici o sansa la clasa politica romaneasca (cel putin actuala) sa dea dovada de corectitudine , onestitate si bun simt !

  6. Coica Răspunde

    Cozma este un gunoi! M-a trădat!

  7. Negru Răspunde

    Delimitarea lui Albu de Cosma este in favoarea lui Cosma! Lingaul infect Albu, sluga udemerailor, nu este iubit de nimeni, iar cei din partid ii pregătesc o grabnică debarcare, lui si acolitilor sai sinistri. Se va inchide astfel, cea mai jenantă si nefericită epocă din istoria PNL Satu Mare!

  8. comentator Răspunde

    Dacă Cozma și Albu reprezintă peneleul sătmărean, vai de kurul partidului!

  9. Horea Răspunde

    E total nepotrivita reactia viceprimarului ALBU.

  10. Dan Răspunde

    Bravo, Cozma! I-ai tras-o lui Albu cum nici nu o visat.

  11. Scriitor pe facebook Răspunde

    E scandalos, domnule Albu, cum punti problema.

  12. Gicu Răspunde

    Felicitari Cozma pentru atitudine!

  13. Marin Răspunde

    Cozma ar merita sa conduca PNL-ul, nu Albu! Succes Cozma!

  14. Dinu Răspunde

    Cum e posibil ca PNL sa fie sluga UDMR,in an de mare sarbatoare?

  15. Marcela Răspunde

    DEMISIA, Albu!

  16. Sergio Ramos Răspunde

    V-ati trezit din somn postacilor? V-a trezit Cozmica cu sulita mica? Corcitura imputita! Oricum nu va pupa nici o functie avocatelul avorton, stati linistit 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.