PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Poliţist lăudat! A găsit un telefon “însuşit”, deşi era în concediu

Un poliţist din Carei este lăudat  pe Facebook după ce a reuşit să recupereze telefonul unui localnic. Adrian Bucureştean a scris pe reţeaua de socializare cum şi-a uitat telefonul pe o bancă din Carei, iar un cuplu şi l-a însuşit. Mulţumirile lui poliţistului Radu Bâtea sunt cu atât mai mari cu ct agentul se afla în concediu şi totuşi a reuşit să îi recupereze mobilul.

Redăm postarea lui Adrian Bucureştean:

“Mi-au găsit telefonul în 2 zile !!!!!

Scurt și la obiect! Din neatenție mi-am lasat telefonul pe o bancă din Carei în părculețul de lângă biserica mare Catolică. Peste 10 minute, un cuplu s-a așezat pe acea bancă și a stat acolo doar 20 de secunde, după care s-a ridicat și a plecat. Agentul Principal Adjunct Radu Bâtea mi-a găsit telefonul în 2 zile după vizionarea a “kilometrii” de înregistrări video. De la mic la mare toți polițiștii careieni au fost receptivi însă Agentul Radu Bâtea (deși era în concediu) a luat inițiativa, a cercetat minuțios între 10 și 14 camere video iar a doua zi a venit cu rezultatul. Agentul Bâtea nu este la prima reușită, printre rezultatele lui, poate cea mai mândra poveste este că a reușit să găsească o geanta uitată în toaleta de la Kaufland iar în geantă au fost 2000€ pe care i-a recuperat integral.
Stimați careieni, nu vă temeți să-l căutați pe acest polițist. Este dedicat 100%.

Doresc pe această cale să felicit atât atitudinea cât și operativitatea Poliției din Carei și a Poliției Locale din Carei care cu profesionalism au ajutat la identificarea persoanelor. Evident mulțumirile speciale le am către d-lui Radu Bâtea.

P.S. Postările scandaloase se distribuie masiv, oare și cele pozitive au priză in lumea FACEBOOK ???”