Ultima actualizare: azi, 11:59
Locale

FOTO. Poliţist lăudat! A găsit un telefon “însuşit”, deşi era în concediu

Un poliţist din Carei este lăudat  pe Facebook după ce a reuşit să recupereze telefonul unui localnic. Adrian Bucureştean a scris pe reţeaua de socializare cum şi-a uitat telefonul pe o bancă din Carei, iar un cuplu şi l-a însuşit. Mulţumirile lui poliţistului Radu Bâtea sunt cu atât mai mari cu ct agentul se afla în concediu şi totuşi a reuşit să îi recupereze mobilul.

Redăm postarea lui Adrian Bucureştean:

“Mi-au găsit telefonul în 2 zile !!!!!

Scurt și la obiect! Din neatenție mi-am lasat telefonul pe o bancă din Carei în părculețul de lângă biserica mare Catolică. Peste 10 minute, un cuplu s-a așezat pe acea bancă și a stat acolo doar 20 de secunde, după care s-a ridicat și a plecat. Agentul Principal Adjunct Radu Bâtea mi-a găsit telefonul în 2 zile după vizionarea a “kilometrii” de înregistrări video. De la mic la mare toți polițiștii careieni au fost receptivi însă Agentul Radu Bâtea (deși era în concediu) a luat inițiativa, a cercetat minuțios între 10 și 14 camere video iar a doua zi a venit cu rezultatul. Agentul Bâtea nu este la prima reușită, printre rezultatele lui, poate cea mai mândra poveste este că a reușit să găsească o geanta uitată în toaleta de la Kaufland iar în geantă au fost 2000€ pe care i-a recuperat integral.
Stimați careieni, nu vă temeți să-l căutați pe acest polițist. Este dedicat 100%.

Doresc pe această cale să felicit atât atitudinea cât și operativitatea Poliției din Carei și a Poliției Locale din Carei care cu profesionalism au ajutat la identificarea persoanelor. Evident mulțumirile speciale le am către d-lui Radu Bâtea.

P.S. Postările scandaloase se distribuie masiv, oare și cele pozitive au priză in lumea FACEBOOK ???”

 

2 comentarii

  1. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Se vor găsi mulți să zică,,și-a făcut doar serviciul, pentru asta îl platim”! Este adevărat dar o felicitare o vorbă bună nu costă în plus pe contribuabili.Din păcate constat că doar aspecte negative se caută și se popularizează masiv.(cer scuze celor care nu intră în această categorie) Felicitări tuturor oamenilor care la locul lor de muncă indiferent care,iși fac serviciul cu dedicare și profesionalism!

  2. I. T. Răspunde

    O statuie, merită!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.