PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Disensiuni între taximetriști. Unii anunță mărirea tarifelor, alții nu știu nimic

După ce taximetriștii din Satu Mare au amenințat că vor intra în grevă dacă șefii companiilor nu vor mări tarifele, una dintre firmele de taxi din municipiu pare că s-a alăturat șoferilor, anunțând că e dispusă să răspundă cerințelor acestora. Pe de altă parte însă, celelalte companii par de neclintit.

Concret, una dintre firmele de taxi importante din municipiul Satu Mare a anunțat, în cursul zilei de astăzi, că începând de mâine mașinile companiei urmează să pornească cu noile tarife, desigur mărite.

,,Având în vedere că suntem o echipă unită și una dintre dorințele voastre era creșterea tarifului, am hotărât ca mâine, 19 octombrie, începând cu ora 9.30, să începem tarifarea”, a anunțat una dintre firmele de taxi din municipiu.

Astfel, cum unii șoferi au reușit să obțină ce și-au dorit, cei care lucrează pentru alte firme nu pot spune același lucru întrucât celelalte companii par să nu cedeze.

,,Unii dintre noi nu ne-am pierdut speranta si, uniti fiind, in final am gasit intelegerea unui business man care a pus suflet, a investit in aceasta afacere si a inteles ca in orice domeniu o buna comunicare, respect si multumirea celor din jur aduce bunastare tuturor. Noi, taximetristii, am tinut piept controalelor, amenzilor si tuturor piedicilor puse si consideram ca am trecut cu brio peste toate aceste teste, chiar daca unii dintre noi au picat. In speranta ca acel anunt se va pune in aplicare (de data aceasta avem toata increderea), tinem inca o data sa multumim celui care a facut acest pas si care este si va fi mereu alaturi de noi”, este mesajul taximetriștilor care par să fi găsit înțelegere.