PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ioana Bran, numită „fătucă simpatică, dar fără experiență”! Reacţia ministrului

Ministrul Tineretului şi Sportului, sătmăreanca Ioana Bran, a fost întrebată astăzi cum cataloghează afirmația senatorului PSD Adrian Ţuţuianu care a numit-o “fătucă simpatică, dar dăr experienţă”.

„Ioana Bran, ministrul Tineretului, e o fătucă simpatică, da’ nu a lucrat în viața ei într-o funcție de-asta, iar săptămâna viitoare se va definitiva un proces în care și tac’su, și frati’su, pentru evaziune fiscală cu acord, au luat în primă instanță 3 ani, 4 ani”, a spus Ţuţuianu.

De cealaltă parte, Ioana Bran a răspuns că Ţuţuianu nu i-a spus niciodată în mod direct că este nemulţumit de activitatea ei.

“Nu am cum să comentez părerea personală a cuiva. Nu mi se pare o reacţie normală din partea unui coleg. Consider că, dacă ai o problemă cu un coleg, cel mai corect este să îl abordezi direct”, a spus astăzi Ioana Bran.

Ioana Bran s-a arătat deranjată şi de faptul că Ţuţuianu a făcut comentarii la adresa familiei sale.

Acest lucru mi se pare depăşit. Nu cred că trebuie să te legi de viaţa personală a cuiva. Mai mult de atât, făcând şi declaraţii – şi pot să o spun direct – declaraţii false. Dacă ai o problemă cu o persoană faci referire strict la persoana respectivă, dar viaţa personală sau familia nu trebuie implicate. Nu are legătură absolut deloc cu munca din cadrul ministerului sau Parlamentului”, a subliniat ea.