Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Ioana Bran, numită „fătucă simpatică, dar fără experiență”! Reacţia ministrului

Ministrul Tineretului şi Sportului, sătmăreanca Ioana Bran, a fost întrebată astăzi cum cataloghează afirmația senatorului PSD Adrian Ţuţuianu care a numit-o “fătucă simpatică, dar dăr experienţă”.

„Ioana Bran, ministrul Tineretului, e o fătucă simpatică, da’ nu a lucrat în viața ei într-o funcție de-asta, iar săptămâna viitoare se va definitiva un proces în care și tac’su, și frati’su, pentru evaziune fiscală cu acord, au luat în primă instanță 3 ani, 4 ani”, a spus Ţuţuianu.

De cealaltă parte, Ioana Bran a răspuns că Ţuţuianu nu i-a spus niciodată în mod direct că este nemulţumit de activitatea ei.

“Nu am cum să comentez părerea personală a cuiva. Nu mi se pare o reacţie normală din partea unui coleg. Consider că, dacă ai o problemă cu un coleg, cel mai corect este să îl abordezi direct”, a spus astăzi Ioana Bran.

Ioana Bran s-a arătat deranjată şi de faptul că Ţuţuianu a făcut comentarii la adresa familiei sale.

Acest lucru mi se pare depăşit. Nu cred că trebuie să te legi de viaţa personală a cuiva. Mai mult de atât, făcând şi declaraţii – şi pot să o spun direct – declaraţii false. Dacă ai o problemă cu o persoană faci referire strict la persoana respectivă, dar viaţa personală sau familia nu trebuie implicate. Nu are legătură absolut deloc cu munca din cadrul ministerului sau Parlamentului”, a subliniat ea.

18 comentarii

  1. comentator Răspunde

    E culmea mademoiselle! I s-a spus în față că e pe lângă și ea se supără. Păi de când e ministru și-a cam demonstrat așa-zisele competențe.

    • Cicio Lina Răspunde

      Prietene comentator,daca un individ ca tutuianu asta, ar spune despre mata ca e proasta si o penala,nu te-ai supara ??Poate chiar l-a da in judecata !!

      • comentator Răspunde

        Așa o fi cum spui pentru că și Țuțuianu și Rădulescu sunt niște animale, dar totuși îmi poți enumera ceva ce a făcut în aproape un an de mandat în afară de cedarea hotelului-ruină Sport? Stadioanele pentru Euro 2020 încă nu-s pe nicăieri! Și pentru că România are rezultate absolut remarcabile, remarcabile în ghilimele, la Olimpiada de Tineret care se desfășoară acum la Buenos Aires și despre care presa cam tace. Dă o căutare pe goagăl și vezi tabelul cu medalii.

      • Tineriada Răspunde

        Una e sa zici ca e proasta si sa ai dovezi & argumente si alta e sa zici ca e proasta doar cu scopul sa jignesti. In cazul Bran e prima varianta.

  2. tineriada Răspunde

    mi -am schimbat jantele la s klass. na mai sunt de cocalar

    • Tineriada Răspunde

      …PSD

      • Cicio Lina Răspunde

        Prietene ”tineriada”,nu te mai da mare cu acest pseudonim, ca s-a demonstrat de fapt cine reprezinta aceasta ”tineriada” !Adica majoritatea sunt detinatori si consumatori de ”iarba”,si s-a descoperit ca de fapt jandarmii in 10 august au dat nu cu gaze ci cu ierbicid,ca sa le starpeasca ”cultura” !! ::)))))))))

        • Vegetarianul Răspunde

          Copilul tau sau nepotul, trage pe nas? Ca dupa comentariul tau asa s-ar parea. Ca toti tinerii trag pe nas. Mai las-o dracului de antena3 si mai uita-te si la cate un film, crede-ma, pentru sanatatea ta.

  3. Rodica Răspunde

    Pai cum sa-ti spuna Tutuianu ca e nemultumit de activitatea ta , daca nu ai avut nici o activitate ? Si te mai deranjeaza si faptul ca a facut trimitere la afacerile cu …grade ale familiei tale ; dar din ce-ai cotizat la partidul minune pe care-l reprezinti ? Ai luat credit din banca , sau ai pus banutul deoparte din alte activitati ? Ca nu-mi amintesc sa fi fost nici vreo olimpica meritorie sau vreo specialista intr-un domeniu , ca sa ajungi direct secretar la Camera Deputatilor si pe urma ministru ! Da , stii ce ? Nu te oftica prea tare , ca si Tutuianu e din ….acelasi aluat ca tine !

    • Jigmond Froid Răspunde

      De unde stii ca a ”cotizat” la partidul pe care-l reprezinta ?

      • avut Răspunde

        E doar o chestiune de logica… matale cum crezi ca se dau posturile astea? Dupa CV? Nu de alta, ca nu are asa ceva… 😀

      • Rodica Răspunde

        Nici unul din cei care ajung in parlament sau ministere nu cotizeaza , toti ajung pe merit si profesional !De-aia suntem reprezentati asa cum se vede si se aude , de-aia suntem la coada si de rasul Europei ! De-aia avem un nivel de trai atat de ridicat ! De-aia e si Udrea arestata-n Costa Rica ! De-aia fug din tara toti evazionistii si cei care au prejudiciat statul , de corecti ce sunt ! De-aia Dragnea face si drege sa scape de inchisoare , tot de corect ce este! Cred ca …ti-am justificat cu suficiente exemple , care din cotizatiile date la partid au ajuns pe liste electorale in pozitii de a accede in functii publice !

        • y Răspunde

          @Rodica, din folclorul local auzisem că pe timpul pedeleului, în perioada așa-zișilor directori coordonatori un post de big boss de deconcentrat local ”costa” 100000 de euro. Nu știu dacă este chiar așa dar este ceva de speriat dacă este adevărat.

          • Rodica

            Confirm informatia ta , cu mentiunea ca daca nu detineai cash , puteai sa …cotizezi si altfel ; cum crezi ca s-au dat pe vremea aceea hanorace, galeti , umbrele , paturi si multe alte …magarii (chibritele , pixurile sau alimentele , erau considerate…. nimicuri) ; un exemplu ar fi Holdis (PDL) si Nistor (tot PDL) , primul cu firma de mase plastice , al doilea cu en-gross-ul de legume fructe ! Nu stiu daca ai aflat , dar ambii si-au dezvoltat ulterior …afacerile ( se pot vedea in Parcul industrial de la capatul Bd.L.Blaga) ! Cei cu paturile erau de la PNL , Les de la PSD era responsabil cu ….media , daca tot are tipografie , s.a.m.d. Cate credite , trecute la neperformante , s-au dat pe diverse persoane fizice , garantate de persoane juridice,tot in astfel de scopuri ! Informatiile le am de la persoane care se invarteau prin anturajul celor pomeniti , care sperau sa prinda si ei un …..oscior micut ( fiecare dupa contributie si posibilitati ) . Si eu am fost socata multa vreme , fiindca refuzam sa cred ca se poate intampla asa ceva ; tu crezi ca daca esti cinstit si cel de langa tine trebuie sa fie la fel ! Insa stii ce e mai dureros ? Ca nimeni n-a facut nimic in acest sens , ma refer sa corecteze situatia , incepand cu toate institutiile statului abilitate sa faca acest lucru . Noi nu realizam cat s-a putut fura si distruge aceasta tara , sub privirile nepasatoare ale noastre !

  4. Bran Răspunde

    Deci la următorul mandat se va spune ca are experiența :)))))
    Jsus. Stupid people
    Mergeți la munca oameni , Tineriada scoate Dinți:))) fa ceva )))

    Și sa ieșiți la vot ,,, nu aici bla bla și #shit

  5. Voicu Răspunde

    Nu am urmărit ce a făcut sau nu a făcut această domnișoară la București, așa cum nu-i urmăresc nici pe foștii ei colegi, dar eram bucuros că avem și din Satu Mare pe cineva, tocmai de aceea trebuie să aibă și în continuare susținerea satmarenilor. Bravo Ioana.

    • avut Răspunde

      Deci nu conteaza daca stie ce face, nu conteaza ca este pe langa subiect, conteaza doar sentimentul orb de apartenenta regionala? ne meritam soarta atunci

    • Rodica Răspunde

      Domnule , daca ar fi sa citez pe cineva , te-as intreba daca ai toate tiglele pe casa ? Eu am impresia ca noi ne-am iesit din normalitate cu personaje care gandesc ca tine ! Nu conteaza ca face contraperformanta , ca are nerealizari , ca habar n-are sa tina un discurs oficial , da e bine ca-i din Satu Mare ! Ia-o in brate si fugiti undeva , sa n-auzim de voi ! Bravo Ioana , bravo Voicu ! Aveti in continuare nesustinerea multor dintre noi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.