PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Probleme pentru sătmărenii din Siberia. Loganul a ajuns din nou în service

Loganul aventurierilor sătmăreni a ajuns din nou în service. Sătmărenii Bertici Attila și Norbert, tată și fiu, au pornit spre casă, după ce au parcurs aproape 13.000 de kilometri, însă mașina le-a dat din nou câteva bătăi de cap.

Un tampon de la motorul mașinii s-a rupt, dar problema a fost repede rezolvată la un service din orașul Chita.

”Ni s-a rupt un tampon de la motor + am rezolvat și problema cu apa în orașul Chita. Prietenul nostru Sergej din Novosibirsk l-a sunat pe prietenul lui tot Sergej din orașul Chita care ne-a așteptat la intrare in oraș și ne-a dus la service-ul lui și a rezolvat pe #50NEO ? Incredibil cât de corecți sunt rușii. Multumim din suflet prieteni”, este mesajul celor doi sătmăreni, postat pe pagina Hello Siberia ”Satu Mare – Vladivostok”.

Dacă drumul spre Siberia a fost parcurs fără mari probleme, cu toate că cei doi au întâmpinat totuși câteva obstacole, drumul spre casă se anunță a fi unul de-a dreptul anevoios.

Cum întoarcerea se va face pe un alt traseu, mai lung, drumul spre casă a fost calculat să dureze undeva la 45 de zile, însă condițiile extreme pe care cei doi urmează să le întâlnească din cauza instalării iernii, ar putea prelungi aventura, iar sătmărenii să ajungă acasă abia de Crăciun.