Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Probleme pentru sătmărenii din Siberia. Loganul a ajuns din nou în service

Loganul aventurierilor sătmăreni a ajuns din nou în service. Sătmărenii Bertici Attila și Norbert, tată și fiu, au pornit spre casă, după ce au parcurs aproape 13.000 de kilometri, însă mașina le-a dat din nou câteva bătăi de cap.

Un tampon de la motorul mașinii s-a rupt, dar problema a fost repede rezolvată la un service din orașul Chita.

”Ni s-a rupt un tampon de la motor + am rezolvat și problema cu apa în orașul Chita. Prietenul nostru Sergej din Novosibirsk l-a sunat pe prietenul lui tot Sergej din orașul Chita care ne-a așteptat la intrare in oraș și ne-a dus la service-ul lui și a rezolvat pe #50NEO ? Incredibil cât de corecți sunt rușii. Multumim din suflet prieteni”, este mesajul celor doi sătmăreni, postat pe pagina Hello Siberia ”Satu Mare – Vladivostok”.

Dacă drumul spre Siberia a fost parcurs fără mari probleme, cu toate că cei doi au întâmpinat totuși câteva obstacole, drumul spre casă se anunță a fi unul de-a dreptul anevoios.

Cum întoarcerea se va face pe un alt traseu, mai lung, drumul spre casă a fost calculat să dureze undeva la 45 de zile, însă condițiile extreme pe care cei doi urmează să le întâlnească din cauza instalării iernii, ar putea prelungi aventura, iar sătmărenii să ajungă acasă abia de Crăciun.

18 comentarii

  1. Driver Răspunde

    Bravo si felicitati ptr curaj.
    Sa ajungeti cu bine.
    Parere personala …ca trebe sa fii nebun sa faci asemenea ruta cu un gunoi de logan. Masina de foarte foarte proasta calitate.
    Bafta si mult noroc va doresc!!!

  2. Nicolae Răspunde

    V-ati asumat o mare responsabilitate, felicitari si
    curaj pe mai departe fratilor !!!

  3. Geo Răspunde

    Dar cum de nu le-au dat Autonetul o mașină ca lumea, totuși e drum lung?

  4. IOANA Răspunde

    LOGANUL NU E MASINA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. y Răspunde

    Din tot sufletul sper să nu fi avut dreptate. Le țin pumnii la băieți. Mai ales când urcă pe platoul Pamir, că acolo service-ul e la Dumnezeu.

  6. Gigel Răspunde

    Pentru deștepții care au comentat răutăcios la adresa Loganului eu le spun că alegerea este cea mai potrivită deoarece Loganul are rețea de servisare in toată Rusia.
    Normal din prisma prețului piesele la Logan să fie mai multe decât la duster oricum service are destul chiar dacă nu vorbim de o lada sau Uaz.

  7. Autonet Răspunde

    Hun vagytok fiuk???. Minden ok?

  8. Marian Răspunde

    Loganul e un sicriu pe roti.
    Mai sunt si alte marci care au service uri prin Rusia.
    Sau sunt alte marci care nu necesita service decat dupa 300.000km

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      Oh da, vechiturile pe care le aduceți voi din Germania, alea cu kilometrajul dat în spate și care au fost conduse toate de o bunicuță doar la piață și biserică, îs cu mult mai sigure.

      • anon Răspunde

        Sau rahaturile care le cumperi pe rate pe 5 ani, de noi, cu sasiu din tabla de conserve, motor de masina de spalat? Pe de-astea te bazezi? Tot ce se fabrica de nou si e sub 10.000 de euro e o cutie de pantofi pe roti. Nici o masina nu e facuta sa tina mult, e consumerism, unde majoritatea romanilor pun botu, toti vor sa fie europeni, mancti de rate pe masini de rahat, luate in rate pe 5 ani, alaturi de case/apartamente de rahat pe 20 de ani. Bravo frate, dai bataie 5 ani rate pe un cacat de 10.000 de euro :)).

        • Login Răspunde

          Banuiesc ca si chilotii tii iei second sau la p*la a II-a

          • Anon

            Ma-ta nu a fost second hand inainte sa se urce tatal tau pe ea? Nevasta-ta nu a fost inainte sa intrii in ea? Mars ma de aici.

  9. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Stimabile,
    Dumneata aduci rable din Occident ca să le vinzi în România, în timp ce francezii și germanii cumpără mașini noi, inclusiv de la Dacia, degeaba te oftici.

  10. Geo Răspunde

    Trebuia să meargă pe jos, precum bunicul lor, atunci erau adevărați eroi !!!

  11. cetatean Răspunde

    Totusi, care-i faza cu astia doi? plimbat incoace incolo? ce beneficiu ne aduc noua de sunt asa bagati in seama? unii se plictisesc vad…

  12. y Răspunde

    @Cetățean, ce nu înțelegi? Băieții au posibilitate să toacă de plăcere banii câștigați de pe la nunți înainte să-i călărească fiscul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.