PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Vânătoare de angajaţi la Satu Mare. Racolaţi direct de la locul de muncă!

Criza de muncitori se resimte foarte tare la Satu Mare, mai ales după ce se vor crea sute de noi locuri de muncă la mall-ul construit de NEPI Rockastle. Astfel, noile firme care deschid magazine racolează persoane direct la locul de muncă al acestora.

Un sătmărean a povestit cum colegii săi au fost racolaţi de patru persoane!

“Astăzi am întâlnit a patra persoana in ultima săptămâna, care intra in cafenea pentru a ii convinge pe colegii mei ca au o poziție mai buna de oferit!

Mesaj pentru acești angajatori: va rog sa le dovediți oamenilor ca alegerea de a merge cu voi mai departe in cariera lor este rentabila in primul rând din punct de vedere profesional! Va rog sa le dovediți ca ei au doar de câștigat făcând acest pas și ca este o treapta de lansare spre visul lor! Va rog sa le dovediți ca nu vor lucra pentru voi, ci impreuna cu voi, iar scopul este sa ii lansati spre visul lor de a avea propriul bussiness și nu ii veti folosi ca pe niște unelte pana când acestea se ruginesc!

Mesaj pentru cei care urmează sa die racolați: pune-ti cât mai multe întrebări, interesați-vă in ceea ce privește angajatorul, istoric, performante și principiile pe care acesta le are! Puneți-va întrebarea: Cum ma ajuta pe mine aceasta poziție sa imi ating scopul! Negociați la sânge și nu va lăsați călcați in picioare pentru ca singura diferența dintre voi și ei e ca voi puteți alege sa va dezvoltați sănătos pe plan profesional! Nu credeți povesti despre viitor, cereți dovezi care sa ateste acele povești!

Atunci când ești nevoit sa umbli din locație in locație pentru a convinge oamenii sa treaca de partea ta, înseamnă ca ai epuizat orice alta metoda tradiționala și din punctul meu de vedere este doar disperare!

Începând asa eu va urez succes dar nu prea cred in aceasta urare!”, a transmis sătmăreanul.