Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Vânătoare de angajaţi la Satu Mare. Racolaţi direct de la locul de muncă!

Criza de muncitori se resimte foarte tare la Satu Mare, mai ales după ce se vor crea sute de noi locuri de muncă la mall-ul construit de NEPI Rockastle. Astfel, noile firme care deschid magazine racolează persoane direct la locul de muncă al acestora.

Un sătmărean a povestit cum colegii săi au fost racolaţi de patru persoane!

“Astăzi am întâlnit a patra persoana in ultima săptămâna, care intra in cafenea pentru a ii convinge pe colegii mei ca au o poziție mai buna de oferit!

Mesaj pentru acești angajatori: va rog sa le dovediți oamenilor ca alegerea de a merge cu voi mai departe in cariera lor este rentabila in primul rând din punct de vedere profesional! Va rog sa le dovediți ca ei au doar de câștigat făcând acest pas și ca este o treapta de lansare spre visul lor! Va rog sa le dovediți ca nu vor lucra pentru voi, ci impreuna cu voi, iar scopul este sa ii lansati spre visul lor de a avea propriul bussiness și nu ii veti folosi ca pe niște unelte pana când acestea se ruginesc!

Mesaj pentru cei care urmează sa die racolați: pune-ti cât mai multe întrebări, interesați-vă in ceea ce privește angajatorul, istoric, performante și principiile pe care acesta le are! Puneți-va întrebarea: Cum ma ajuta pe mine aceasta poziție sa imi ating scopul! Negociați la sânge și nu va lăsați călcați in picioare pentru ca singura diferența dintre voi și ei e ca voi puteți alege sa va dezvoltați sănătos pe plan profesional! Nu credeți povesti despre viitor, cereți dovezi care sa ateste acele povești!

Atunci când ești nevoit sa umbli din locație in locație pentru a convinge oamenii sa treaca de partea ta, înseamnă ca ai epuizat orice alta metoda tradiționala și din punctul meu de vedere este doar disperare!

Începând asa eu va urez succes dar nu prea cred in aceasta urare!”, a transmis sătmăreanul.

 

22 comentarii

  1. Vasile angajatorul Răspunde

    Acel moment cand dai salarii de 1200 lei dar le promiti profesionalism…

  2. cineva Răspunde

    Acel moment cand oferi salar de 2000 lei si uiti sa promiti ca vor ajunge sluga in tara lor si atunci cand se vor trezi la realitate va fi prea tarziu .si la urma urmei ,CINE E ….VASILE ? ___ angajatorul ! HA

  3. Marie de la Resurse Umane Răspunde

    Poate daca nu zicea de cafenea il credeam. Asta ii problema in Romania, cand chelnerul da sfaturi si stie mai bine decat unul din domeniu.
    Toti avem scoala vietii si toti sunteti buni la toate si grozavi la nimic (good at everything but great at nothing). Si plimbatul cafelei nu ii diferit de taiatul cablurilor la drexi cand vine vorba de aptitudini doar aspectul fizic face diferenta. Nu poti sa pui o taranca nespalata pe corso la facut cafele.
    Ia zi-ne, atotstiutorule de barista care esti, Drexi de cand are probleme?

    Ia uitate unde ai trimis mesaj, la portalsm:
    “Un sătmărean a povestit cum într-o singură zi colegii săi au fost racolaţi de patru persoane!

    Astăzi am întâlnit a patra persoana in ultima săptămâna…”

    Intelegi ideea. Ce cariera si profesionalism visezi cand majoritatea nici notiuni elementare de logica nu aveti.
    Va meritati soarta!

    • Rodica Răspunde

      Daca tot esti de la resurse umane , ar trebui sa stii care sunt problemele pe care le intampina un angajator in plata impozitelor catre stat ;- doar pentru un angajat plateste 25% CAS , 10% CASS, 10% impozit pe venit , fara a mai pune la socoteala celelate taxe si impozite , gen tva , impozit pe profit , pe dividende ,etc! Departe de mine gandul de-a lua apararea angajatorilor , fiindca toti ar vrea sa lucrezi cat mai mult , pe bani cat mai putini , dar se vede treaba ca nu stii cum e sa mergi acasa cu un salariu de 1160 lei si eventual tichete de masa , sau 100-200 lei in plus ! Ca sa nu zic de numarul de ore lucrate , zile libere si concedii , sau de recuperari in cazul in care – doamne fereste – ai avut o problema de rezolvat in timpul orelor de serviciu! Se pare ca traiesti intr-o alta lume (a ta) si nu vezi realitatea ; cred ca si tu iti meriti soarta ! A , era sa uit , vezi ca la resurse umane ar cam trebui sa cunosti ortografie , UITATE si tu cum ai scris!

      • avut Răspunde

        foarte tare, sa dai lectii de ortografie si sa gresesti tocmai cuvantul pe care il scrii cu majuscule… :))))

        • Rodica Răspunde

          L-am scris intentionat cu majuscule si incorect , exact cum l-a scris doamna de la resurse umane ( corect este uita-te) ; altceva e foarte tare – ca n-ai priceput vorba aceea cu bate saua , sa priceapa …..stii tu cine !

        • Rodica Răspunde

          Foarte inteligent , probabil esti tot de la rebuturi – scuze , resurse umane si tu !

          • y

            @Rodica, fi puțin mai diplomată și nu mai insista pentru că vezi că nu ai cu cine. Știi sigur vorba aia ”cine se amestecă în lături îl mănâncă porcii”. Degeaba ai dreptate, o fi vreun troll care-i plătit după postări.

          • avut

            pana una alta, nu sunt eu cel care foloseste invective si bate apropo-uri jignitoare. Asa ca in ceea ce priveste proverbele si utilizarea lor, va rog sa folositi o oglinda

  4. Altu Răspunde

    Toți caută sclavi nu muncitori. Salarii de mizerie, majoritatea oferă minimul. Unde se dau salarii mai mari se muncește mult peste program. Un salariu cât de cât decent la program de 8 ore ar fi de 2500 Ron net. Dar vise,se aplică doar la bugetari,pe privați să îi ia naiba. Asta oferă PSD, unii privilegiați, alții subjugați.

  5. Teo Răspunde

    Un angajator corect, care-si trateaza su remunereaza angajatii corespunzator, nu ar trebui sa-si faca griji ca si-ar putea pierde forta de munca…. insa cum in mizeria asta de oras, salariile rareori sar de minimum pe economie, iar patroni isi trateaza angajatii ca pe o plantatie…nu e de mirare ca se instaleaza panica si apar articole ca si acesta. Patetic

  6. cautatorul de job Răspunde

    Cine poate sa imi spuna care sunt toate brandurile ce deschid la mall ?

  7. y Răspunde

    @avut, pentru satisfacția ta așa o să fac. Nu mă cobor la nivelul tău, asta am recomandat și @Rodicăi. De multe ori nu sunt de acord cu ea dar fi și tu gentleman și nu te crampona în greșeli care mai de care descoperite de tine. Este semn de știi tu ce. Mai bine bagă tare și comentează pe subiect. Sau faci și tu ca prietenul meu supervizorul marinar care abia așteaptă un dezacord din partea mea? Ce să spun? Să-i fie de bine!

    • Rodica Răspunde

      E adevarat ca ne contram cateodata,dar aici cu siguranta tu ai sesizat corect ce-am vrut sa transmit; drept urmare, am sa-ti ascult sfatul si nu voi continua, mai ales ca se vede clar din postari cine a inceput cu jignirile! Cat despre partea cu respectul pe care ar trebui sa-l acorde un barbat unei femei ,cred ca este intr-o dilema totala, de cand cu referendumul………. avut.

      • avut Răspunde

        Stimata doamna, ai dreptate. Banuiesc ca asta ai vrut sa auzi. Pe de alta parte, respectul se castiga, nu se datoreaza

    • avut Răspunde

      Multumesc, pentru compliment. Cat despre nivelul meu, nu iti fa griji. Mai degraba vezi de al tau 😉

    • marinar Răspunde

      @y:fiule ,ai o obsesie!Dute la popa ,la calugar etc.Eu ti-am urmarit prostioarele rasuflate din prea multa sedere in fata calculatorului?Din partea mea poti scrie si tataraste,nu ma intereseaza gramatica ta!Intamplator mi-a sarit in ochi nepretuita ta postare!Esti dezacordat nu din vina mea.Observ ca de cate ori se ignora nepretuita ta persoana,arunci cate o sageata spre mine!Batrane sef de cuib,devii patologic.

      • antimarinar Răspunde

        Ei, dacă eu îs fiul tău tu atunci ești moșneag rău de tot dacă nu cumva fosilă. E nașpa pentru tine.

      • y Răspunde

        Auzi Popeye pe uscat! Dacă e să vorbim de obsesie tu ești cel în cauză. Dacă postez sub alt pseudonim n-ai nici o treabă cu mine, pot să scriu romane. Dar cum apare igrecul (tanga pentru unii) hopa repede musai să comentezi! Ești jalnic! Te-am crezut mai deștept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.