PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Avansări în grad la Jandarmeria Satu Mare, de Ziua Naţională

Avansări în grad la Jandarmeria Satu Mare, de Ziua Naţională. Jandarmii sătmăreni au îmbrăcat astăzi haine de sărbătoare pentru a participa la ceremonialul de avansare în grad la termen, ceremonial organizat  în clubul unităţii.

Colonelul Ovidiu – Adrian  Popa – Inspectorul – Şef  al unităţii a dat citire Ordinelor prin care 2 ofiţeri şi 1 de subofiţer au fost avansaţi la gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.

Înmânarea noilor însemne de grad şi felicitarea celor avansaţi a fost făcută de către Inspectorul – Şef al unităţii –colonel Ovidiu – Adrian POPA, asistat de către lt. col. Ştirb Relu Adrian  – Prim Adjunct şi lt. col. Vlonga Gheorghe – Adjunct, care a transmis pe rând felicitări jandarmilor avansaţi pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului.

Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi dorindu-le mult succes pe mai departe, precizând faptul că avansarea de astăzi aduce cu sine pe lângă o tresă pe umăr şi o creştere a responsabilităţilor ce revin tuturor în îndeplinirea misiunilor încredinţate.

Lista cadrelor avansate este următoarea:

În gradul de locotenent colonel

În gradul de căpitan

Locotenent Codeus Ionuţ – Gabriel.

În gradul de plutonier adjutant

Sursa: Jandarmeria Satu Mare