Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Avansări în grad la Jandarmeria Satu Mare, de Ziua Naţională

Avansări în grad la Jandarmeria Satu Mare, de Ziua Naţională. Jandarmii sătmăreni au îmbrăcat astăzi haine de sărbătoare pentru a participa la ceremonialul de avansare în grad la termen, ceremonial organizat  în clubul unităţii.

Colonelul Ovidiu – Adrian  Popa – Inspectorul – Şef  al unităţii a dat citire Ordinelor prin care 2 ofiţeri şi 1 de subofiţer au fost avansaţi la gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.

Înmânarea noilor însemne de grad şi felicitarea celor avansaţi a fost făcută de către Inspectorul – Şef al unităţii –colonel Ovidiu – Adrian POPA, asistat de către lt. col. Ştirb Relu Adrian  – Prim Adjunct şi lt. col. Vlonga Gheorghe – Adjunct, care a transmis pe rând felicitări jandarmilor avansaţi pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului.

Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi dorindu-le mult succes pe mai departe, precizând faptul că avansarea de astăzi aduce cu sine pe lângă o tresă pe umăr şi o creştere a responsabilităţilor ce revin tuturor în îndeplinirea misiunilor încredinţate.

Lista cadrelor avansate este următoarea:

În gradul de locotenent colonel

  • Maior Benţe Diana;

În gradul de căpitan

Locotenent Codeus Ionuţ – Gabriel.

În gradul de plutonier adjutant

  • plutonier major COSTIN RADU – GHEORGHE;

Sursa: Jandarmeria Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.