PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Criminalul din Negrești, arestat! Antecedente periculoase: permis suspendat și o serie de amenzi

Negreșteanul Ionuț M., vinovat pentru accidentul soldat cu moartea a trei persoane a fost arestat pentru 30 de zile, informează Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. Potrivit polițiștilor, bărbatul în vârstă de 33 de ani este departe de a fi un șofer disciplinat.

,,IPJ Constanta informeaza joi seara ca instanta a emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile pe numele soferului care ar fi provocat accidentul de ieri seara, unde doua femei si un copil de trei ani si-au pierdut viata”.
Poliţiştii au aflat repede că bărbatul din Negrești nu este un şofer disciplinat. A avut permisul suspendat pentru viteză şi a primit numeroase amenzi pentru viteză şi depăşiri pe linie continuă.
De această dată a pătruns pe contrasens fără să ţină cont că plouă iar asfaltul era ud şi a intrat frontal în autoturismul condus de o femeie de 31 de ani. În maşină erau fetiţa ei de trei ani, mama şi sora. Anchetatorii povestesc că scaunul în care se află cea mică a zburat pur şi simplu de pe bancheta din spate.

Şoferul este cercetat pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.