Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Criminalul din Negrești, arestat! Antecedente periculoase: permis suspendat și o serie de amenzi

Negreșteanul Ionuț M., vinovat pentru accidentul soldat cu moartea a trei persoane a fost arestat pentru 30 de zile, informează Inspectoratul de Poliție Județean Constanța. Potrivit polițiștilor, bărbatul în vârstă de 33 de ani este departe de a fi un șofer disciplinat.

,,IPJ Constanta informeaza joi seara ca instanta a emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile pe numele soferului care ar fi provocat accidentul de ieri seara, unde doua femei si un copil de trei ani si-au pierdut viata”.
Poliţiştii au aflat repede că bărbatul din Negrești nu este un şofer disciplinat. A avut permisul suspendat pentru viteză şi a primit numeroase amenzi pentru viteză şi depăşiri pe linie continuă.
De această dată a pătruns pe contrasens fără să ţină cont că plouă iar asfaltul era ud şi a intrat frontal în autoturismul condus de o femeie de 31 de ani. În maşină erau fetiţa ei de trei ani, mama şi sora. Anchetatorii povestesc că scaunul în care se află cea mică a zburat pur şi simplu de pe bancheta din spate.

Şoferul este cercetat pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

 

12 comentarii

  1. Driver Răspunde

    Acest gunoi NU merita puscarie.
    Glont in cap!!
    Sa nu il tina pe banii mei, dat ca si impozit, in puscarie. GLONT IN CAP !!

  2. Nimeni Răspunde

    Nu cred ca va ispasi prea mult vreo pedeapsa. Justitia romana in momentul de fata este transformata intr-o afacere, afacere foarte profitabila pentru cei ce-o aplica. Pe astia nu-i mai intereseaza mortii sau ranitii nevinovati ci doar banii care le ies lor. Cerceteaza atata timp cat opinia publica sa uite dosarul, vinovatii sunt apoi scapati cu vreo pedeapsa usoara sau mai grea pe masura euroilor oferiti. Unii nu se sfiesc sa apara chiar in prim-planul opiniei publice, vezi cazul lui Huidu. Aproape sigur e ca individul acesta, a carui caracter a fost, este si va fi dubios, va mai accidenta si pe altii.

    Șerban Huidu și-a revenit după cele două accidente care i-au marcat viața, dar nu mai e cel dinainte, chiar el o spune. La mai puțin de un an după ce era să moară la schi, în decembrie 2010, realizatorul de la Prima TV a fost, fără voia lui, artizanul unui accident auto în care au pierit trei oameni. Pe lângă traumele lăsate de aceste drame, a avut de luptat și cu un val uriaș de antipatie, fiindcă mulți, foarte mulți l-au considerat vinovat pentru viețile curmate în octombrie 2011 în Timișu de Sus, județul Brașov. Azi, când împlinește 41 de ani, realizatorul de la Prima TV spune că a reușit să treacă peste aceste greutăți. Cu ajutorul familiei, nu al psihologului, pe care l-a abandonat după prima ședință de terapie.
    Citeşte întreaga ştire: EXCLUSIV/ Șerban Huidu nu s-a mai urcat la volan de aproape 6 ani! «Sunt niște sechele pe care o să le am toată viața»

    • x-ulescu Răspunde

      In cazul lui huidu ,cine a fost la volan ?? nu el ?? de cate ori facea misto la tv de radare si politisti ?? nu a vrut sa omoare acei oameni DAR A FOST VINA LUI !! daca isi omora familia cum comenta

  3. Stan Ana Santana Răspunde

    Papagalul ala nu mai trebuia lasat sa conduca dupa ce s-a pocnit rau de tot cu capul de copac !!!Clar ”fura curent”,functiile motorii date peste cap,iar parte din vina pentru acel teribil accident in care a omorat trei oameni o au medicii care nu l-au considerat un mare pericol in trafic,la volan !!

  4. Adrian Cozma Răspunde

    Este omor din cuplă. Lasati epitetele de criminal și așa mai departe. Pană nu este condamnat, este nevinovat!

    • avut Răspunde

      pe bune? omor din cupla? :)))

    • ALEXANDRU Răspunde

      -Dupa ce ai scris nu prea te duce mintea nici pe tine.
      -Pai mai cretinule ce zice familia ei ,ca ala e nevinovat sau nu ! Da mai conteaza ba boule ,daca idiotul a facut depasire si a omorat ,auzi proba contrarie,ce proba mah idiotule ,is moarte ,tampitule .
      si piticania a fugit si s-a ascuns ! A gresit si va plati !

      -Din moment ce ai urcat in masina ,pe conditiile alea tu faci depasire pe pod si omori 3 oameni ,poti sa te consideri ucigas,care este conform DEX : UCIGÁȘ, -Ă, ucigași, -e, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care a ucis sau a încercat să ucidă pe cineva; asasin, homicid1. 2. Adj. Care provoacă (sau poate provoca) moartea cuiva .
      -Pana la proba contrarie si la condamnare e nevinovat . Pai pisolcosul asta ii un bou,un papagal ,un tampit si tu ca spui asta esti un papagal .
      -Pai cele 3 persoane,mama ,fiica si bunica,care au fost omorate is moarte sau vor invia pana la proba contrarie ??

    • [email protected] Răspunde

      ADRIAN COSMA-TREBUIE SA TE ROG CEVA -SCOTOCIMI-AI POLA ! BEMI-AI CARU DE PISOLCOS !

    • Ionica Răspunde

      @ Adrian Cozma ….Du-te ma cioban la oi ce esti. Auzi la el. Omor din culpa ….
      Nu stiu ,da astia cu “Mertzanele lor ML” fac prapad . O fost accidentul din Livada cu 4 morti de anul trecut….acuma asta…. Astia cu tancurile lor omoara oameni nevinovati

  5. altu fara bmw Răspunde

    În asemenea cazuri începi să regreți că la noi nu se aplică Shariya sau măcar ceva vendetă cum se mai obișnuiește prin Albania. Păi omul avea la activ n amenzi și permis suspendat ! A tot încercat până a reușit ! Oricât ar primi familia rămâne nenorocită pe veci! Și în final pentru ce ???
    Iar ție @ Adrian Cozma postac de serviciu era să-ți spun niște epitete. Dar mă autocenzurez și le scriu în klingoniana veche cam asta este și nivelul tău. Dacă familia ta pățea ( Doamne ferește !) așa ceva erai și pe bună dreptate revoltat până la culme! Așa că mai bine taci și …… Ha’ dick ox ghItlhvam ! (klingoniană așa cum am promis).

  6. Te știu ? Răspunde

    Agariciu cu pseudonim Adrian Cosma are destul de des comentarii tâmpite, aș vrea să-i văd adevărata față.

    • y Răspunde

      Da. Țin minte și eu faza când a zis că nu ne trebuie mall că avem deja “mall”-ul lui Bud. Sper fă glumește că de vorbește serios ar cam avea nevoie de un control urgent la cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.