PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Negreşteanul care a omorât 3 persoane, băiat de bani gata! Filmat în cătuşe!

Negreşteanul de 33 de ani, vinovat de accidentul soldat cu trei morți ce a avut loc lângă localitatea Ovidiu (Constanța), este băiat de bani gata. Ionuţ. M. provine dintr-o familie care are lucrări la autostrada din județul Constanța. Cunoscuţii spun că în general era o persoană liniştită, astfel că nu îşi pot explica fapta sa.

El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ziua de Constanţa a prezentat primele imagini cu el în cătuşe.

Negreșteanul a pătruns pe contrasens pe o vreme ploioasă şi a intrat frontal în autoturimul condus de o femeie de 31 de ani. Imediat după accident, bărbatul a fugit, însă a fost prins la câteva sute de metri de către poliţiştii de la circulaţie. Acesta era ascuns chiar sub podul pe care a avut loc nenorocirea. Omul a refuzat însă să fie testat cu etilotestul şi să i se recolteze probe biologice, mai informează știrileprotv.ro. Bărbatul a fost dus la audieri.

Negreșteanul lucrează la o firmă care execută lucrări pe autostradă.

Potrivit presei locale, bărbatul de 33 de ani, a condus băut mașina  dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai. Două femei, de 31 de ani şi 61 de ani, aflate în Hyundai au murit, pe loc, iar o fetiţă a fost declarată decedată după zeci de minute de resuscitare. Un bărbat de 44 de ani a fost transportat la spital cu fractură.