Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Negreşteanul care a omorât 3 persoane, băiat de bani gata! Filmat în cătuşe!

Negreşteanul de 33 de ani, vinovat de accidentul soldat cu trei morți ce a avut loc lângă localitatea Ovidiu (Constanța), este băiat de bani gata. Ionuţ. M. provine dintr-o familie care are lucrări la autostrada din județul Constanța. Cunoscuţii spun că în general era o persoană liniştită, astfel că nu îşi pot explica fapta sa.

El a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ziua de Constanţa a prezentat primele imagini cu el în cătuşe.

Negreșteanul a pătruns pe contrasens pe o vreme ploioasă şi a intrat frontal în autoturimul condus de o femeie de 31 de ani. Imediat după accident, bărbatul a fugit, însă a fost prins la câteva sute de metri de către poliţiştii de la circulaţie. Acesta era ascuns chiar sub podul pe care a avut loc nenorocirea. Omul a refuzat însă să fie testat cu etilotestul şi să i se recolteze probe biologice, mai informează știrileprotv.ro. Bărbatul a fost dus la audieri.

Negreșteanul lucrează la o firmă care execută lucrări pe autostradă.

Potrivit presei locale, bărbatul de 33 de ani, a condus băut mașina  dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai. Două femei, de 31 de ani şi 61 de ani, aflate în Hyundai au murit, pe loc, iar o fetiţă a fost declarată decedată după zeci de minute de resuscitare. Un bărbat de 44 de ani a fost transportat la spital cu fractură.

9 comentarii

  1. mihai Răspunde

    Ce baiat de bani gata?! Omul lucreaza pe santier din perioada facultatii si avea lucrarile lui.

    • CIX Răspunde

      De harnic și responsabil ce era a urcat beat la volan, și s-a ascuns apoi sub pod! Cât de ticălos, cât de puțin deștept să fii ca să-i găsești astfel de scuze?

      • mihai Răspunde

        N-am cum sa-i gasesc scuze. Ma refeream la trântorul de jurnalist care infloreste numai ca sa intri sa-i citesti stirea

  2. DLM Răspunde

    #mihai
    nu te supara dar poate el sa lucreze pe santier dar cuvantul “Omul” ii can mult pt el
    dar oare cine e patronul firmei? ia ghici mihai…
    lasa vrajelile
    fapta ii fapta
    macar 50 de ani sa primeasca…si pe cand elibereaza ii doresc primul Bolid peste el

  3. abc Răspunde

    Doamne Dumnezeule! Câtă inconștiență! S-a și ascuns după accident (mă rog, probabil s-a speriat) și a refuzat să sufle în sondă. Nu se poate așa ceva!

  4. Ionica Răspunde

    10 ani minim….la celula

  5. Alexandru Răspunde

    Nu contează că e sau nu baiat de bani gata ! E un cacat pitic cu ochi ! O zdreanță care a mers ca un bou pe ploaie si a omorât 3 oameni ! Un tâmpit ordinar ,cuvintele sunt de prisos ,e prea prost si inconștient sa stie ce a facut ! Un cacat pitic cu ochi care ă omorat oameni pentru ca e tâmpit ,inconștient ! Asta sta in parnaie si ce, ca nu mai învie nimeni ! Nu mai zice mihai ca are sau nu facultate si are lucrările lui ,ne doare in pola ,nu asta e discuția ! E un cretin ,idiot ,las ,o mizerie de om ! Un mizerabil ! De ce ai călcat o idiotule ,ca sa omori si sa te ascunzi apoi ca o zdreanță, un nemernic !

  6. schimbatilegislatia Răspunde

    Dobitocul dreqului. Sper sa te rezolve familia victimelor, ca din pacate justitie nu exista in rromania. De obicei astia cu poola mica isi varsa frustrarile pe pedala de acceleratie, doar la volan sunt “barbati”. Sa n-ai o noapte linistita, bou criminal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.