PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Persoană căzută în parcare la Kaufland. Toţi au ocolit-o! Revolta unui sătmărean

O persoană a căzut astăzi în parcarea supermarket-ului Kaufland, situat pe Drumul Careiului, chiar la intrarea în magazin.

Imaginile au fost surprinse de un sătmărean care a asistat la scenă şi a observat că nici paznicul hyermarketului şi nici trecătorii nu s-au oprit să facă dacă totul este în regulă. E adevărat că persoana părea una fără adăpost şi sub influenţa alcoolului, dar putea fi lovită de un şofer neatent.

“După ce văd că nu vorbește nimic și nici nu se mișcă, zic să merg la pază să aibă ei grijă, că asta e meseria lor. Văd o femeie la intrare și îi pun că e cineva căzut pe drum, iar răspunsul ei a fost că nu e treaba mea și să-mi văd de cumpărături. Dar adaug, dacă o omoară o mașină cine răspunde? Fiți atenți ce spune doamna agent de pază: să o omoare, mai puțin cu un bețiv… Apoi, merg la mici spunându-i că bine că ea primește salar. Încă vreo două persoane îi spun ceva puțin în treacăt. (…) Așa ne respectăm între noi? Oricine poate ajunge bețiv”, a scris sătmăreanul Alexandru Cosma, pe facebook.

În cele din urmă a fost chemat un echipaj de ambulanţă care a ridicat persoana respectivă.